Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.096
    Ахаа, не сум знаела. Сега ќе си знам за друг пат.

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    173.001
    Ама самото тоа што ќе го ресетира некој рутерот не значи дека некој баниран ник ќе воскресне..
    Туку само со таа ИП не може да се логира ни тој ник ни било кој :)

На Victorian, Winter Lady и buba4e89 им се допаѓа ова.
  3. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Те фативме ти си тролот штом си многу запознаена со ова :rofl: се зезам :lol: (highfive)

На Lella, Someonespecial, crimson и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    173.001
    :party::hug:

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Ме интересира дали профилот може да се избрише? Благодарам

6. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.169
    Допаѓања:
    50.565
    Мислам не

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.031
    Допаѓања:
    52.189
    Не.

Леле дечки сериозни сте дека некој толку време посветува за да замара секој ден на форум фемина? Ахахахахха

На buba4e89 и Crna Dama им се допаѓа ова.
  8. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Ви благодарам и на двете

9. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Не сум активна секој ден и читам само категории што ме интересираат па не знам дали се поставени новите модератори? И ако се, и ако не се, апелирам некој да почне да брише во Политика затоа што има многу навреди деновиве што си стојат неизбришани. Грда слика е, прост речник и премногу вулгарности.

На atala, buba4e89, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. ivory

ivory Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    534
    Има ли админи тука? Што е ова со модераториве? Знаете ли да им кажете правила на однесување? Ко демек модератори се и им се може, не, не ви се може драги модератори. Прашав убаво што беше лошо во моето мислење кое сте го избришале без известување, вие ко модератори треба да одговорите. Не дека јас ви кажувам дека треба туку така си е форумското правило, модератор си, носиш одговорност и мораш да одговараш на прашањата кон тебе, во спротивно испаѓа дека ако си модератор можеш што сакаш да правиш и без да кажеш зошто го правиш тоа. Срам да ви е, не знаете да одговорите на едно прашање и тоа дури го избришале пази еј, демек да не види никој. Оф бе, одете научете како се модерира форум, знам дека е ова само забава и не ве плаќаат, ама не значи дека треба да го скратувате правото на дискусија затоа што така ви се сакало. Ако мислењето не ми беше добро, повелете кажете зошто не ми било добро. Каква ароганција бог да чува.

Пак ќе прашам, има ли админи тука? Би сакал да кажат ако има и се активни, бидејќи ова ги помина сите граници.

На Cinderella12, Bulgarian и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.697
    Допаѓања:
    79.850
    И јас приметив дека не знаат да работат новиве. Јас да бев подобра ќе бев во таа улога. Сега трпете, нека бришат се и сешто, да не може да коментира човек. Што форум ќе беше, ќе ги избркаат сите и ќе останат само оние што ставаат сликички и што коментираат како си го поминале денот.

На Bulgarian, biGirl и elimkd им се допаѓа ова.
  12. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.031
    Допаѓања:
    52.189
    Има нови?

На cresa-jagoda, theowndemon, Ketchup и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    ^^ Уште да имаше нови модератори уопште... 8-| :D :D :D (facepalm)

Од Реин во соодветната тема :)

На cresa-jagoda, Annath, theowndemon и 5 други им се допаѓа ова.
  14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.697
    Допаѓања:
    6.624
    Не знам за rose60 зошто искрено не ја сретнував многу-многу по темиве, искрено ме изненади фактот дека е перманентно банирана па и причината зошто.
    Знам дека во периодот кога бев поактивна на форумов, доста често јас и други членки влегувавме во сукоб (ич не ми текнува на македонски зборот) со HUNK и уште еден член Александар, не памтам точно како му беше никот, ама и двата членови се служеа со жестоки навреди спрема женскиот пол, особено првиот и искрено не знам зошто толку долго се чекаше на бан за него. Со вториов не знам што бидна, изгледа си се повлече од форумов :D ,ама како и да е, сметам дека некои што навистина заслужуваат бан не го добиваат или го добиваат многу подоцна, додека некои членови (не ги наведувам тука Росе, Анаконда или било кој) релативно неправедно добиваат привремен бан.

П.С Што се случи со Дугокоси Швалер/Џони Џип/Љубав Ник и другите негови алтер-ега? :D Му снема инспирација ли веќе за нови никови, или е сега успешно прикриен? Интересен ми беше на моменти. :D

П.П.С Многу се извинувам на оф-топик. :$

На Gosh, КикиМаус, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.132
    Ти вратив еден дел од мислење кој не беше провокација или навреда. Знаеш зашто беше баниран и од друга тема, ако продолжиш со истото ќе бидеш баниран и од оваа. Пиши ако имаш нешто конкретно за ситуацијата, а не баба рада, та баба рада.

На cresa-jagoda, joy1, LivingGlam и 5 други им се допаѓа ова.
  16. ivory

ivory Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    534
    Абе сегa мoжеби јaс сo бaбa рaдa сaкaм дa дискутирaм, ти си земaш зa прaвo дa прaвиш штo сaкaш пa дури и дa ми се зaкaниш сo бaн и oд oвaa темa. Декa те прaшaв зaтoa бaн? Знaеш ли кaј се нaoѓaш вooпштo? Не сметaше кoгa тaa членкaтa штo е пишaнa пoгoре не мнoжеше сo нулa и не прoвoцирaше сегa кoгa требa дa трпи сметa. Јaс и честитaв и и гo нaјaвив пoнaтaмoшниoт тек нa нејзиниoт живoт, истo кo тaa штo мене ми прaвеше.
    Сепaк нa крaјoт oд денoт дoaѓaме дo тoa декa ти си земaлa прегoлемa слoбoдa. Нaучи ги прaвилaтa нa мoдерирaње и нaучи oдгoвoри дa дaвaш a не дa се зaкaнувaш.

17. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Okay, hold your horses everyone :^) На Реин ќе сте и кажувале како да модерира :rofl:
    @ivory Ти објаснила зошто си баниран, а ти сега тука во темата се правиш на ќош дека немаш врска зошто 8-|:D Сите секогаш сме се соочиле да ни бришаат мислења, и јас исто така, па ете верувај од искуство, на никој никогаш не му биле избришани без причина, а пак најмалку, никој не бил баниран без причина. Тоа е факт :D Get it over it :D
    :d::drunk:

На galapce, atala, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.132
    Кратко и јасно ти кажувам, навредување и предизвикување конфликти не е дозволено. Ако уште нешто не ти е јасно, па треба на долго и на широко да ти објаснам повели во лп. :)

На atala, irenadaniel, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  19. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    Da si mi ziva i zdrava zborovite od usta mi gi izvadi :D isto mislenje delam so tebe za forumov

На Bitter-Sweet и Bulgarian им се допаѓа ова.
  20. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.087
    И мене ми беше избришано мислење од религија,пред два дена..па не се пожалив(иако ми засмета малку,и можам да речам дури и дека немаше ништо лошо во мислењето ни навредливо) :D
    Додека пак на тема политика,еве јавно признавам истиот тој ден имав 2 офтопик мислења(се зезав малку,си го барав симпатијата Самсоненко :D)е тоа со право го избришаа :D
    Ама додуша ,пак ќе речам и ова,да не ми остане мисла де,не дека нема стотици оф мислења,па ене ги уште си стојат :D

На buba4e89, sjdgo и Bulgarian им се допаѓа ова.