Влегуваш во контра панел > па во профил > па од лева страна слика на профилот, ... откако ќе избереш обавезно штиклирај ја опцијата избриши ја сликата,се мисли на стариот аватар И на крај стисни испрати
Мене ме интересира нели профил неможе да се избриши? Па како тогаш е избришен профилот на Pwincess баш приметив пошто ја има отворено темата ТЕМА: Добар гинеколог? а неможе да се отвори нејзиниот профил
Ова прашањево не е баш за форумот туку за сајтот. Сакав да прашам, каде е временската прогноза на Фемина?
Дали има тема за масоните и каде да ја најдам ако има? ако не мозе ли да се отвори и во кој дел да биде? Фала однапред
Разгледувам теми и кај некоја тема ми стои * што знам дека значи дека некогаш сум коментирала во темата. Во одредени теми стварно поима немам што сум напишала и сакам да си го прочитам мислењето. За да го пронајдам во пребарај ја темата си го впишувам моето корисничко име, но после пребарувањето ми вика: не се пронајдени резултати. Дали е тоа така само кај мене?? Јас мислев дека на тој начин можам да си го пронајдам моето мислење, да не ја превртувам целата тема мислење по мислење за да стигнам до моето.
Горде тоа го знам но нели имам повеќе мислења и пак треба да барам 10 минути (а кога интернетот ми е слаб и по 20 минути) за едно мислење. Па се обидов со ваквото пребарување во темата ама ми вика не се пронајдени резултати.
Тогаш отворија темата каде мислиш дека имаш коментирано и пребарај, само ќе треба долго време да бараш.А чим ти покажува дека нема резултати, значи веројатно немаш коментирано.А на ова што ти кажав, имаш преглед, само и таму ќе треба долго време да бараш, зависи кога си коментирала.
Ако никој не те цитирал џабе е да пребаруваш со твоето име. Нели треба да те има некој спомнато па да даде пребарувањето резултат. Нема начин да се види освен да ја листаш темата.
Дежурни Добро вечер Ноќна смена! Во која тема да најдам објаснување како да тавам текст на профилот или слика,Фала
Потпис е тоа каде што се ставаат tickers. Контролен панел-> Профил-> Потпис...и таму пишуваш текст или ставаш слика