Хахаха за пораки не смее да се банира, затоа и се викаат приватни пораки. Црнобело да не бев јас и тие други ќе пропаднеше заради тебе и твоето бранење на криминалци. За други форуми на кои сум бил и сум учествувал во модерирање да не почнувам, така да не зборам на памет. Ако треба јас да сум баниран треба и ти.
Ти најде да збориш кој на кој лајкувал. Ти на сите тролови ги лајкаш посебно секој пост на оној тролот од канада. И на хунк го лајкаше. Сега ти е криво ако некој лајкувал на некој кој тебе те вреѓал. Секој има право овде да лајкува што сака. Камо и ти да размислеше што да лајкуваш
Кaкo мaли децa сте, пa и бетер. Пoлекa мaлку, сте слушнaле зa интернет културa? @ivory, мoже и зa пoрaки дa се бaнирa, бидејќи имa oпцијa дa се пријaвaт, oднoснo дa се пријaви испрaќaчoт нa пoрaкaтa.
Прво која е целта да застанеш по порака и да вреѓаш некои анонимни членови заради политика? Едноставно зошто? Второ кога сме кај лајковите и лошите модератори, тотално ја поддржувам @Winter Lady Значи кога ќе дојде трол единствено баба Рада му се радува и му лајкува... Ужива да јаде бурек тој тролот, ужива да ги навредува сите и таа како да му дава поддршка да го уништува форумов. Ајде речете дека не е така... А сега ако некој неа ја навреди тогаш одма не ти иде убаво на душата, нели? Ако не ви се свиѓа форумов не доаѓајте воопшто, избришете профили... Ете толку е едноствно.
Секoе мaлтретирaње нa билo кoи членoви нa фoрумoт oд стрaнa нa билo кoи членoви нa истиoв фoрум не се тoлерирa, се кaзнувa нaјчестo сo бaн. Акo имaш oпцијa зa привaтни пoрaки не знaчи декa е дoзвoленo дa ги злоупотребуваш.
Да. Па нормално, затоа се приватни. А не вака, исто ко јас во новчаник да ти бутнам рака без да те прашам.
Неее, какво вреѓање, какви бакрачи - си ја утнал ти поентата на пораките на форумов. Овде, лични пораки се пишуваат за да им се пушташ на форумџики и евентуално за договарање на некој hot date.
(Освен бендеро и кечап секако) Зошто нема ниедно нормално машко на форумив за муабет да направиш? Или се тролови или одма се расправаат или не знаат зезање. Што е работава? Одма вртат на вреѓање и потсмев Прашањакоимемачат Или овие се банирани од кајгана, па лечат фрустрации и комплекси овде?
Не сум баниран и не лечам комплекси. Тој што заслужил него го вреѓам, други не. Така да ако според тебе спаѓам во нормалните тогаш супер, ако не спаѓам тогаш пак супер.
Jas nemam nikakvo prasanje do forumot, ama ke zamolam ako moze da ne dobivam nikakvi poraki i izvestuvanja na email. Samo tuka na forumov
Sredov toa se ama pak dobivam na email. I statusot deka a ne pokazuva koga sum online ama ne biva pak e isto
@VladeMila Пр. пишуваш нешто или прикачуваш некоја песна/слика. Истата ќе ја селектираш и на иконката што е до опцијата Видео, горе во низата, нели има смајли, слика, видео и тоа последното Вметни. Кликаш на него и ти се јавува паѓачко мени и бираш Спојлер.