@buba4e89 ejj arno me potseti, sega ke go trgnam. Ja deka od mobitel sum I ne gledam potpisi pa ne mi smetaat hahahah
Не знам дали прашањево е за тука ама не најдов друга тема па ќе си прашам тука. Дали може да се деактивира профил и ако може како?
Не знaм кaкo ќе бидaм сфaтен, aмa мене вooпштo не ми се пишувa нa фoрумoв. Пред гoдинa и пoл кoгa се лoгирaв не беше вaкa, вooпштo.
Па сите поделени во групи се нормално нема да ти се пишува Одбери си група и прибери се некаде во некој клан...
Темaтa СДК стaнa кaшa пoпaрa, вo чет се претвoри. Се прaви кoпи-пејст нa некoј твит или мислa и тoлку. Вo ФМЌ сaмo слики се стaвaaт, не се збoри зa ништo кoнкретнo, зa oпшти рaбoти. Не знaм кaкo е сегa, не сум јa oтвoрил oдaмнa. Зa тoa декa имa теми - имa. Сaмo немa кoј дa дискутирa нa нив. Зa oвие клaнoви-мaнoви, немa дa кoментирaм ништo, ќе си преќутaм.
Точно. За се се согласувам. Во тамата СДК само јас и уште 5-6 членови пишуваме за лични случки или кратки приказни со свои зборови...другите копираат мудри мисли, цитираат претходни постови или си разговараат 10000 пати сум рекла ама џабе е...пак си продолжуваат така...никој не реагира. Убави си кажа дека има и други теми, ама сите си пишуваат по 2-3 зборчиња во одбраните малечки теми и ретко има кој да развие добра дискусија во некоја сериозна тема, па и да не пишуваш ништо да има од каде да прочиташ...ама ете.. Во политика има многу тролови што провоцираат, едноставно ако ги читаш ќе ти се намали коефициентот на интелигенција...а во религија искрено не пратам сега што се случува, ама ако си атеист ќе ти се нафрлат сите. Така да, оставај си линкови што слушаш во моментот и накриви си ја капата. Јас и ти нема да им го спасуваме форумот со нашите предлози за подобро функционирање секако ако се продолжи со ова темпо ќе потоне ко ТИТАНИК
Доста кукате, доста давате предлози а НЕ ВИДОВ НИ ЕДНА НОВА ТЕМА да отворите...ајде дајте нешто тазе за моабет или немате што, па ако пропадне форумот демек ете ние ви кажавме ама вие си теравте по свое. Такви душебрижници одамна ги препознавам
Вие искоментирајте нешто паметно во паметните теми, па ќе ви отвориме и нови не се секирај. На некои сите мислења ви се само цитирања, потсмев и иронија.