Што да се повторуваме, еднаш се коментира а не сто пати. Отвори ти некоја паметна тема па ќе почнеме да паметуваме, се надевам.
Тема се отвора кога имаш инспирација, а не за 2 минути кога ќе ти НАРЕДИ некоја баба Рада од форум Последно паметна тема отвори Бендер...Развојот на свеста...најди ја и бујрум паметувај
Претешка е таа тема за мене душо. Свеста со староста се намалува а ти сега од мене очекуваш допрва да ја развивам
Па пиши ни во СДК како ти поминал денот...остави ни некој рецепт во соодветните теми, да се научиме и ние младите нешто...пушти некој линк во Музика, да видиме што слушаш...предложи ни некој филм во соодветните теми...пиши во религија некој обичај. Има милиони и милиони поопуштени теми, ама кој да пишува во нив? И доста ја тупевме секако оф топици одиме
Ти ми доаѓаш во секоја можна тема по мене и ме цитираш...што да признам кога ти прва ме цитираш насекаде, свесна си? Да не може човек од тебе да пише нешто...таман сум пишала одма иронично и со потсмев ме цитираш. Ајде ќе те замолам вака јавно одлепи се веќе од мене. Поздрав и секое добро. Најди си друга занимација.
Тебе ти е залепена една специјална и тоа со двокомпонентен лепак..нема шанси некој друг да ти се залепи(ако има некој што ке сака) од нејзе....Ете ја, како пијавица демне само.
Ми доаѓаат известувања дека некој ме цитира, ама не гледам ништо пошто на игнор ми се некои личност од пред 10 минути. Така да...
лажеш чедо божје, лажееееееееееееееееееееш....читаш и те како, и така друго ништо не правиш на форумов, висиш безвезе
Ај едно глупо прашање, ама стварно не знам, што значи тоа да заследиш некој на форумов? На твитер или фејсбук ко ќе заследиш некој, нели добиваш негови/нејзини статуси/твитови, а тие што не ги следиш не ти се појавуваат. Овде не сум приметил некоја разлика меѓу тие што ги следиш и останатите.
Во Твои новости имаш информации за неодамнешната активност на членовите кои ги следиш, од типот, каде искоментирале и каде лајкнале.
Па можеш да прилагодиш само тие што ги следиш да ти гледаат профил или да ти пишуваат лп, и во твои новости ко ќе кликнеш излегува активност од тие што ги следиш... друго ништо