@Afroditaaa, Реин не брише само затоа што некој пријавил, брише ако има причина за тоа. Ако ти е избршано некое мислење, мора да имало причина зошто е тоа така: било оф-топик, си прекршила некое од правилата, си влегла во конфликт со член итн. Исто, не може да очекуваме Реин да ги чита сите дискусии на сите теми па затоа, ако сакаме убаво и пријатно виртуелно катче, пожелно е ние членовите да пријавуваме мислења (а богами и членови) кои ја надминале границата на нормално однесување и изразување. Кратко време си на форумов, веројатно уште не си сретнала драми и тантруми по темите, продолжиш ли да не дружиш, верувај дека за некое време и ти ќе пријавуваш мислења.
Точно, така стои во правилата, но тоа се однесува за темите, не за пријавување на мислења. Копчето пријави стои на располагање на членовите и секој член може да пријави мислење доколку смета дека е прекршено некое од правилата. Но не изигрува модератор бидејќи не го брише мислењето. На модераторот останува да ја разгледа пријавата и да одлучи дали има потреба да се реагира. Не значи дека пријавено мислење сигурно ќе биде и отстрането. Од голема помош е пријавувањето, помага за побрзо реагирање доколку некаде има расправија или многу оф-топици.
Слaб кaрaктер или? Не се нaјaвувaј и крaј. Бaнирaј гo ти фoрумoв, зaби му нoж вo грб Или пиши 3-4 лoши лп, ќе те пријaвaт и ќе си дoбиеш бaн... oвa aкo си слaбич дo кoскa
Може ти си така воспитана но не и јас ти пишувај лоши лични пораки ок ете го мојот карактер слабич хаха да на женски пол да беше машко ќе ти кажев поубаво пријатна вечер
Здраво на сите, од пред некое време сум на форумот па сакам да прашам кој знае да ми каже како да си го сменам името доколку е возможно Однапред благодарам
Зошто Зоки си замина? Што се десило? Баш беше еден од пофините машки членови...позитивен, само се смееше... АХ бре жени, што му направивте на човекот?
Зошто не можам да прикачувам слики од компјутер? Од мобилен немам пробано..Нешто ми вели дека препознава грешка бла бла..Нерви искинав
Znaci neznam kaj da se obratam kazete mi kako da blokiram nekogo da nemoze da me kontaktira ili da se obratam kaj admin?edno devojce si nema rabota pa me zamara mene dosadno i e vo zivotot izgleda,za nekoi nokti sto gi imala drugarka i,kako vo gradot samo edno devojce da pravi takov manikir, pa jas sum i ja ukrala slikata pa mi pisuva sekoj den filozofii,stvarno ne sum dolzna da toleriram nikogo da me navreduva za nesto sto stvarno nema vrska
Имаш опција на нејзиниот профил Игнорирај, како и во пораките имаш опција да ги игнорираш нејзините пораки, за друго блокирање незнам, ако те вреѓа пријави ги пораките
Дечки може ли да се избрише мислење? Сакам да избришам мое мислење што го напишав пред некој ден ама незнам како
Дечки, дaјте бе кaжете кaкo дa нaпрaвaм дa не ми стигaaт пoрaки нa меил кoгa некoј oдгoвaрa нa некoјa темa штo јa нaдгледувaм. Гo имaм тoa нaпрaвенo вo пoдесувaњa дa не ми стигaaт пoрaки и пaк ми стигaaт.