Можеш да кликнеш на мислењето кое сакаш да го зачуваш цитирај, па потоа доле кај што е испрати да кликнеш на зачувај. Мислењето ќе го најдеш во контролен панел-зачувани мислења.
може го има прасајнево ама да си прашам јас, како да поставам во потпис линк но не да биде линкот туку она како видео што е??да не биде линкот да с е отвори за да се види што има туку дирекно тоа да е?
оди во одредената тема од која ти пристигнуваат маилови, и доле одштиклирај го коцкичето за известувања за оваа тема
Контролен панел-прилагодувања, отштиклирај се што е поврзано со меил. После испраќање на мислења-Известувај ме за одговори по подразбирање штиклирај не.
на пребарување не ја покажува, отвори тоа е право на членовите...па во случај да не е потребна/дупла постои канта
Не е да споиш 2 мислења, туку мислењето што си го напишала да го поправиш/измениш т.е да му додадеш(допишеш)нешто или да му избришеш. Тоа можеш да го направиш 50минути од пишувањето, после изминатиот период не можеш да го редактираш.
Сакам да прашам дали уште некој има проблем како мене???!!! Од 10 сат денеска не примам никаква порака - е маил дека има променио на некои од темите каде сум добивала порано!!! Дали е само до мојот профил или е глобале проблем? Спојлер маилот ми е гмаил...и до сега супер си раб.
Вака да прашам.. имав од вчера 231 мислење, и денес коментирав многу други мислења а пак си останува 231.. и многупати се има случено така.. сега треба 237 да имам.. а оно 231.. не ми е за повеќе мислења, прашувам само
Нова сум на форумот и сакам да знам како да го пребарам насловот на темаата што сакам да ја направам...
Aко сакаш да пребараш дали постои слична или иста тема како таа што сакаш ти да ја отвориш има најгоре десно пребарувач, а темата што ја отвори е избришана бидејќи прекршува правило.
кога ќе испратам ЛП пораката ми се става во Се Испраќаат е сега вчера испратив една порака и сега отварам да видам дали се испратила и уште ми е во папка Се испраќаат зошто така? Колку долго се праќа?
^тоа значи дека сеуште не е прочитана од страна на членката на која си ја испратила, штом она ќе ја прочита(отвори), тебе пораката ќе ти се префрли во Испратени
Леле од кога се мислам да прашам, ама ете сега му дојде редот! Ај да ве прашам вас, паметни феминки, како тоа кога постирате слика во мислење ја правите да биде без рамка значи чисто сликата, нешто како: Спојлер и плус тоа, под сликата да нема пр. како ти е потпишана сликата во пи-си, абе само слика да стои без додатни помагала од букви, бројки и сл. Ме сфативте, се надевам.
^за првото прашање Ако мислиш на белата позадина...т.е. само предметот, тоа се или слики со чисто бела позадина, или се во png формат...сама слика е таква. тоа е всушност називот на сликата во PC
Да не мислиш на сликите кои се постирани од интернет.Слика од твојот компјутер има додатни помагала а ако постираш слика од друга страна нема ништо.Значи одиш на страната кај што е сликата,десен клик на сликата,copy image URL,потоа во мислењто paste,ќе го селектираш тоа што ти испадна и горе на img.Се надевам ме разбра