Ако ви се дискутира за нешто од политика, започнете тема, или пребарајте ги веќе постоечките, може ќе се најде соодветна. Јас така мислам.
Зошто не можам да прикачам слика од нет ми пишува вака настана следнава грешка: Внеси порака која не содржи повеќе од 15000 симболи. Значи имам проблем со тоа и ја симнувам сликата, пак не бидува, друга слика наоѓам пак така. Чаре?
Да прашам зошто не ми стигнува нотификација кога некој ќе ме означи во мислење, а ми стига нотификција само кога некој цитира мое мислење? А, во прилагодување штиклирано ми е да ми стигаат нотификации кога некој ме означува и цитира: А, ништо не ми пристигнува кога некој ме означува
Најверојатно некоја бубачка има форумов, што знам, и мене понекогаш вака ме зафркава. Кога и да ми направи така, го исклучувам скроз форумов, се уклучувам пак, и тогаш нормално си прикачува.
@MagsDestiny Џабе не бидува пак Не можам слика да прикачам ниту пак некои мислења да пратам тоа пак ми го покажува.
Од постариот телефон можев да оставам слики (Слика од интернет, да прикачам на форумов), а од овој не можам т.е. стварно не знам како На претходниот телефон кога ќе задржев на сликата (што ќе ја најдев низ гугл) ми излегуваа повеќе опции, од кои си бирав Copy image address и си ја ставав тука....Но од овој телефон нема опција copy image address... па кога ќе задржам на сликата (или гифот) ми излегуваа: - Download image (не сакам да ја симнам) - open image in new tab (не сакам да ја отворам во посебно прозорче) - search google for this image (не сакам да пребарувам) - share image (не сакам да ја споделам со моите контакти) Епа чаре?
Ќе се отвори сликата во нов таб и пак истите опции ги дава на ново...Сите овие опции ги имам пробано, ама никаде нема copy
Од кој пребарувач? И мене од интернет тие опции ми ги дава. Пробај од Chrome, од таму кај мене може да се копира сликата.
Ај еден експеримент: отвори во нов таб, копирај го линкот од сликата и пробај дали може тој линк да го вметнеш во опцијата за слика на форумов.
Џоли не оди на сликата туку еве ти еден пример како можеш да копираш линк: Задржи на една од сликите и ќе ти искочи Ова: А доколку ја отвориш сликата и стиснеш на незе ќе ти искочи како на тебе и неможеш да копираш линк : Ова: Се надевам ме свати и ти помогнав
Не, не, ако кликнеш на copy link address и копираш таков долг линк од типот google.com/imgres....., нема да ти излезе ако тука го ставиш како слика. @JollyGirl Џолке, секогаш иди со open image in new tab, и кај мене само тие 4 опции ги има ама горе во address bar прво кликни еднаш за да ти се означи, па двапати брзо кликни за да ти излезат овие опции горе: Она десно од ножиците кликни го за copy, и тоа залепи го тука во опцијата за слика.
Јеии успеав Фала @Someonespecial Те бидува за професор И фалаа на сите за одвоеното време....Ми се чинеше ко на тајна мисија да сум...Кликни овде ама да не експлодира бомбата Вака со слика покажете ми да сфатам п.с. И претходно пробував исто ко што пишала LivingGlam ама не ми успеваше А сега успеа...Радости
Дали се одобрува первезно безобразниот потпис на Лејди ин д Дарк? Админи алооо за тоа имаше бан мислам.