Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Симни јa сликaтa и прoмени и' гo иметo.

На shz му/ѝ се допаѓа ова.
  2. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Сакам да прашам нешто за кое повторно очекувам да бидам нападната можеби. А можеби и ќе добијам негативен одговор затоа што најлесно е да се пише дека нема потреба од таква тема но еве ќе ја замолам @RainBow да ми одговори.

Покрај две активни теми, катчиња кои се со чет муабети и оф топици дали постои можност да се отвори и трета таква тема?
    ''На два, три реда муабет...'', ко некогашната ама поразлична.

После сите драми во последно време мислам дека треба да постои нешто и за нас кои реално не припаѓаме ни ваму ни таму.
    Не се чувствувам млада да зборам за факс, не се пронаоѓам ни во 40-ка пошто ние сме направиле збрка.

Мислам кога веќе постојат вакви теми, нема да е проблем уште една. Без некои посебни правила. Едноставно нека биде катче за нас што не се наоѓаме никаде, затоа што не се сложувам со тебе дека не мора сите да се делиме по групи.
    Се гледа дека баш тоа му било потребно на форумот.

Без кавги, без старосни граници. Мислам дека е потребно.
    Па еве и членовите нека кажат.
    Општи дискусии од секојдневниот живот и чет муабети на просечен форумски лик.

Може?

На blonde_supergirl, ELIDavor, Lolipop23 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Јас како што имам од порано кажано мислам дека треба и тие две да се затворат, а не уште една да се отвори таква :lol:

Тогаш пиши пропало за форумов.
    Останатите теми ќе изумрат, па сите ќе зборуваме само по ќошињата скриени.
    (и онака веќе тоа се случува)

И јас признавам така правам, а не убаво.
    Имав проблем со окото и наместо во соодветната тема да прашам, јас пишувам во ќошот.... Рачунајте така прават 98% од членовите.

Форум е за дискусија, размена на мислења, жешка атмосфера, а не да се пронаоѓам со некој и да се тапшаме по рамо.

Мајки, трудни, 40+-, млади, и сега гратис уште една.

Јас јавно сум против уште од порано, но ако се отвори и ако ми се свиди ќе пишувам и таму откако ќе дипломирам, пред да се префрлам во 40+- :!: (lalala)

На cresa-jagoda, theowndemon, Ketchup и 10 други им се допаѓа ова.
  4. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    ^Абе и ти си у право.

Ама форумот живна откако има вакви теми. Па мислам дека добро ќе му дојде.
    Нека не испочитуваат и нас де!

На blonde_supergirl, theowndemon, Rebecca_R и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    :*

Со други зборови, темица за и околу 30-ка. Пошто ја на пр. ротирам околу оваа оска, како и многу други членови. Не сме више ни деца, а ни па сме начукале 40+. Со еден збор возрасни сме, ама ни ваму, ни таму.

Генерално јас постирам all over femina така што ниедна тема знам дека нема да ме смири. :rofl:

Сепак пар идеи. Тема за и околу 30, тема за празнење на драмските елементи наместо да изиграваме drama queens & kings по регуларни теми и сл. Пример: цитираш некој член од било која тема и во темата за драми, дебати и расправии му реплицираш на членот.

Инаку делење на теми по години, пол и сл. е безврска и дискриминација, ама ете луѓенца од одреден спектар сакаат да си се дружат и други да не им ја шврљаат темата така што ја разбирам таа тематика околу 40-ка каде што младите феминчици се под атак дека им се убацувале на госпоѓите. Оставете ги на раат да си дискутираат. :D

Што знам... глупо е да не смееш да не пишеш на тема заради некој си имагинарен услов што не исполнуваш. :fubar: Лесно може да се изманипулира возраст на форум и да изиграваш постар/помлад зависно како ти одговара, сепак не upload-ираме лични карти при регистрација на форумов, така што останува на наша слободна воља да си се изјасниме колку лета сме поминале.

На blonde_supergirl, Lolipop23, SummerGirl и 3 други им се допаѓа ова.
  6. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    @Mr.Awesome , се си мислам дека те знам под еден друг форумски ник. :D

Тоа што го кажа ти, да цитираме од една во друга тема е апсолутно невозможо и тек тогаш форумот ќе е хаос. А и зошто би кога на таа тема можам да го цитирам.

Да, тема за околу 30-ката, такво нешто. Ние што сме во транзиција од едното у друго.

На Nausicaa, Someonespecial и Mr.Awesome им се допаѓа ова.
  7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    А да отвориме и тема за парови?
    (како што има тема за сингл)

Пример јас сум зачленета, па ќе го убедам и дечко ми да се зачлени, па двајцата ќе пишуваме на темата за парови :handshake:
    Ќе разменуваме искуства околу храна, патувања, деца, сексуљавни доживувања, проблеми на работа... Заедно со други парови.
    Исто ко на одмор или на кафе да си со друг пар, ама не си.

Дечко и девојка, сопруг и сопруга, баба и дедо.

Дупло повеќе членови ќе има на форумов.
    Секој ќе го донесе партнерот.

:makeup:

Се зезам :lol: или не ^_^ :!:

На macka91, Nausicaa, crimson и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Не ме знаеш, сум немал претходни животот. This is my 1st one. :D Meet me или нека те јаде копнежот засекогаш. :rofl:

Хаха да логично тешко би било ова изводливо. Од една, па во друга тема, шанси нема некој да се замара со ова “правило“ вклучително и јас. :D

(y) :*

Секогаш си сериозна, низ призма на шега си го кажуваш она што го мислиш. :*

На macka91 и JollyGirl им се допаѓа ова.
  9. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.117
    Допаѓања:
    163.729
    @Mr.Awesome, а да отвориме специјално за тебе и една тема за пуштање и удварање со гифчиња, песни, трте мрте... М? ^_^ Шо викаш? 8-|:D:D:D

На sweet-cherry, crimson, cresa-jagoda и 13 други им се допаѓа ова.
  10. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.194
    Мене ми се досадни тие теми за четување.

Зошто не постои опција Игнорирај ја темата, како што може да се игнорираат членови?

На blonde_supergirl, SummerGirl, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653

Како сакаш/сакате, нека одлучи мнозинството модератори. Ќе пуштам гифчиња, песничиња и сл. на таа тема и ќе тагирам феминки. Ќе се гушкаме, зезаме, сакаме итн. хаха. ;)

@Someonespecial биди поозбилна. ]:) Океј си е нема потреба од таква тема, имам поштенско сандаче кое што е секогаш отворено за разлика од некои кои решиле да се затворат во бункер, па може се` да решиме преку писма доколку имам спор или љубов со некоја феминка. :D

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.631
    А зашто едноставно членовите не се држат до правилата и не си кажуваат само како си го прошле денот и некои безвезни муабети у тие теми?

И зашто кога се отвара некој муабет кој не е за таму, не се префрла у соодветната тема, па сите да видиме и да кажуваме мислења?

А не мене некој решил да ме цитира у СДК, па мислењето нова тема ми биднува, а некој му се прогледува низ прсти, па уште и модераторите си учествуваат во дискусијата, која е оффтопик за чат-темите.

На elimkd, Nausicaa, Βικτωρία и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Кај спомнав па јас, кај се запустив. :D
    Сега пак ќе се полемизира на долго и широко, па ќе се најдат прозвани, повторно драми, повторно јас иницијатор.

Кај и да пишам некој хаос после мене. :P

На blonde_supergirl, Βικτωρία, YoungandBeautiful и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Because you're drama queen baby. 'Рчкало и подбуцнувало си. Седи си мирна. Кај стапнеш, трева не никнува више. :lol:

Виртуелна драма е најглуп вид на драма. Мислиме дека се знаеме врз база на никови или она што сме го пишале ама нема врска со реалноста. Без проблем можам да направам нов ник со кој ќе пишувам до 2-3 реченици максимум пост and you'll never know it's me. He said she said работи се простачкиииииииииуиуиуии ствари исто така, а има огромни алапачетини и оговарачици. Треба само егата и суетите да се намалат и биче све у реду. Виртуелно хејтање е фактички... доказ дека хејтаме дел од сопствениот живот и таа фрустрација и комплекс ја искажуваме на форум. Не, а? :^)

Општо зборам во вториов пасус, а првиот пасус е за ѓаволчестата @manja666. Мања фемина фатале. Ѓаволчеста феминка. :devil: :D

На blonde_supergirl, elimkd, theowndemon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    ^Ооо да, дефинитивно си тој што мислам. :D
    Даст и остали може вода да ми носите. Вие сте откривале дупли профили само врз основа на напишано? Одма у модератори да ме ставите.

Мистер не се секирај, не те откривам де. Чил, чил сите.
    :rofl:

На Βικτωρία, Someonespecial и Mr.Awesome им се допаѓа ова.
  16. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Крунски доказ дека си кралица на драмите. :lol:

Нема што да откриваш пошо нема ништо. @manja666 you're one hell of a naughty girl. :D Обавезно да те примат модераторките во FBI (Фемина Биро за Истражување) :rofl:
    “Мислити, знати, цвеќе брати и сра*и не е исто.“ или како и да беше оваа поговорка или изрека, појма немам што е. :rofl:

:hug: 4 u

Има повише Мистери на форумов тоа е точно, меѓутоа само јас сум под команда на овој Мистер од кој пишувам, нити па имам други никови. Само доловив поента колку е лесно виртуелно да се глуми лудило и дека човек може да има 100 ника и 100 лица. До запознавање во живо, виртуелно може да паламудиме и да се нагаѓаме до бесвест. Затоа ти пишав meet me и сите дилеми ќе ти бидат разрешени, you crazy chick. :lol:

17. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Офф сме ама уште ова.
    Ти се обратив со Мистер затоа што така си потпишан сега.
    Инаку претходниот ник ти беше далеку побезобразен од Мистер. :lol:

Многу добро ти го знам стилот на пишување и епитетчињава спрема мене зашто имам архива од исти такви пораки.

Нејсе, еве има некој процент можност да сум грешка јас.

Затоа реков чил, дури и да сум сигурна дека си тој нема да се тужакаме овде ко мали деца.
    Ама во недостиг на драма морав негде да си се искажам. :D

На Mr.Awesome му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    :rofl: :rofl: :rofl: ама чекај ме и мене, заедно пустош да правиме и да ги реметиме останатите.

Мања изгледа ќе мора да се соочиме со фактот дека сме небитни. Па темата за 40 +/- е отворена 2014 а младинското ќоше дуууури две години подоцна. Мислиш дека некој ќе не рецка?

На manja666 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Ох ајде ќе те оставам така да мислиш. :hug: Меѓутоа грешка си тоа да знаеш.

Дозволи уште ова паламудење и да го затворме серијалот Мања vs Мистерот со 9 животи. :D

Пр. некоја жена ако обвини маж за силување, типот инстантно е соберен од полиција, ама после низ ДНК и слични докази се докажува дека било лажно обвинување.

Затоа лејди ѓаволчеста :makeup:, не обвинувај без докази.

:hug:

:* за искреноста.

20. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.518
    Допаѓања:
    17.538
    Јас ја подржувам идејата на @manja666 . Кога веќе има две теми за одредени групи, нека има уште една за оние кои не припаѓаат во погорните две.

И постои опција за да се пријави член? Значи не негови мислења, туку директно? Доста е со спамирање. Ако некој си бара девојка, во виртуелен свет тешко дека ќе ја најде. Не и на овој начин.

На crimson, manja666 и Mr.Awesome им се допаѓа ова.