Да ни отворат тема, клуб на црните овци? Тринаести прасиња? Никогаш не ми бил комичен форумот како денес.
Кога би отвориле тема за ликови кои се напорни и цврсто стојат позади својот став, повторно ќе ни речат дека сме досадни со докажувањето. Мене ми е комичен форумот од моментот кога еден рече дека сме напорни и досадни со докажувањето а од таму се јавија останатите на кои ние им пречиме, бранејќи ја својата територија. Тука да не ги заборавиме лајковите како поддршка и репер дека некој лик е во право, а дека мислењето е квалитетно или членот кажаш нешто интересно или паметно.
Што значи ако идеш на нечиј профил и пишува Профилот на овој корисник не е достапен? Иначе зборувам за членка што ја следев и таа мене
Сите што имате прашања, поставете ги во темата. Темата не е огласник за повикување на членови да ви пишат по ЛП. Затоа и мислењата ви се избришани. Што би било со темата, ако секој пише - Има некој за ЛП? Тогаш не мора ни да постои. Повелете, маките искажете си ги на темата. Пријатен престој на Фемина.
Ако ви оди во ЛП, тогаш најдете си сродна душа за ЛП на друг начин. Мислење со барање на кандидати за ЛП во ниедна тема нема да биде оставено. Темата има намена, па за промена почнете да ја користите како таква.
Не знам дали е прашањево на соодветно место,ама ај да си прашам,зашто кога се регистрирав бев потпишана Βικτώρια (со акцентот на Т) и ми го прифати така,и кога се уклучувам ми го дава како такво,а кога ќе кликнам ок за да се уклучам акцентот е на и?
Зошто во нови мислења ги гледам никовите на игнорираните членови? Ако може да се среди ова, зашто вака игнорирањето губи смисла.
Da ve prasam, dali sledenjeto ovde e kako ona na Fejs? Ovde koga zasleduvam nekogo ne mi stignuvaat novosti od nivnite aktivnosti, taka li treba ili kaj mene ima nekakov problem? Moram specijalno da odam na profilot ako sakam da bidam vo tek so ona sto licnosta sto ja sledam objavila.
Имаш дел ,,твои новости“ кога ќе отидеш горе на аватарот кај што ти е во розевата лента... Таму има активност од тие што ги следиш, ама зависи кој колку заклучил во приватност и од тие што ги следи