Можеби затоа што баба рада директно нарече член психопат, а специ никому не упати диретна навреда, м?
Значи океј е за вас други жени така да бидат нарекувани. Супер. Ти реков веќе еднаш, би се срамела на твое место. А и се засрамувам на момент како жена кога ве читам. Секоја ви чест. Радо, фала ти на културниот комплимент. @RainBow крајно време е да реагираш, и тоа радикално.
Ти на форумов доби најмногу навреди, те направија подоле од..крнмрљ...и уште изиграваш поротник!? Ајде замолчи се и сокриј се.
Кога губи војна одма повикува појачање, на жалост е повластена овде, затоа може на секој да му крева притисок а да не биде казнета.
Кревање притисок, војни... Абе златни светици, нели вие не се замаравте со форумов а ние го сметаме за работно место, а? Не знаете ни самите што пишувате веќе Тие што ја навредиле за жал се силни, наместо да се скријат, засрамат и да се преблагодарни што форумот е толку толерантен па уште се овде.
Некој сега би добил доживотен бан од форумов , некој само бан од темава и така проблемот ке остане нерешен и повторно ке дојде до ваква жолчна расправа ....
Кажи ми кои се ајде јавно пиши...па сите членови од форумов ќе ги изшиканираме убаво и нема да им текне пак да зуцнат. Јас сакам да се расправам ама навреди од стилот на курва или дроља не ми се вкусни.
а зашто сите фино лепо не си стиснете игнор и раат да сте едни од други? знам дека улетав ко падобранец, ама бидејќи бев вчера присутна на мини драмата на чатот затоа пратев што зборевте..
Затоа што заради некои што си немаат попаметна работа банирани се многу членови , како што тргнало на форумов само "тие" и нивните истомисленици ке останат на форумов . Го водат форумов на пропаст заради нивните постапки .