Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Па сигурно screenshot има некој кога пријавил нели, во овој случај пријателката. Ги архивира сите муабети за банирани.

На buba4e89, carangigia, baba Rada и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Не верувам некој да е толку опседнат и да чува скриншоти од некој кој е баниран повеќе од една година.
    Ако имаш некој скриншот со кој ќе докажеш дека е неправедно баниран - повели.

На sweet-cherry, Someonespecial, Nausicaa и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    А каде тоа пишува дека најголем непријател на жената е мажот? Што ви е поентата? Жени сме и ќе си чуваме грб, какви сме такви сме? А за мажите кога се збори секако оти не се банира? Одете во тема свекрви и снаи пример или совети за врски, па ќе сретнете -муле, психопат, швалериште... Па и за постари жени -вештерка, ненормална, колнење, пцовки, посакување на смрт... Да речеме дека се сложувам со вашата визија за форумот, зошто тогаш не реагирате секаде каде треба?

На buba4e89, oblace1, baba Rada и 2 други им се допаѓа ова.
  4. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.870
    Допаѓања:
    171.123
    Сакаш да кажеш кога некој ќе зборува во стил на Хунк, треба да го тапкам по рамо?
    Не ги читам сите теми, не ги читам тие кои не ми се во моментален интерес, кога би ги читала би ми било дебилно и во спротивен правец доколку се зборува.
    Користење навреди, било какви навреди, зборува за личноста која ги користи. Не велам дека маж е главен непријател на жена, туку често зборуваме за дискриминација од нивна страна, кога вистински доаѓа од друга, љубоморна жена.

На CameliaMiller, sweet-cherry, crimson и 4 други им се допаѓа ова.
  5. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.039
    Допаѓања:
    52.385
    И што е поентата сега? Дека неправедно се банирани членови, додека други не се банирани иако требало, ама немате ниедна конкретна ситуација? Или ајде ќе зборуваме во шифри, за да се препознаваат луѓе.

На CameliaMiller, sweet-cherry, marta993 и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Се кладам во ЛП со модератор седи пријавениот разговор.
    Сакаш ЛП со ХУНК да ти објавам? Маломорген.
    Не е психопат како што таа објаснува и останати околу. Ако нешто не ви одговара, психопати сме.
    Не прифаќате различни сфаќања, па лесно се навредувате и бан. Не знам само во реален живот како ги "банирате" луѓево?!?!

На hadzieva, buba4e89 и Vitaly им се допаѓа ова.
  7. Vitomir2

Vitomir2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    755
    Знаеш како викаат подобро да бидеш педер него да ти извадат муабет
    На крај краеви и бан да добиете ништо страшно божем ке го изгубите богатството
    Уживајте бе луѓе
    Зашто им верувате на некои кои сакаат да измислуваат разни приказни и шират невистини,тоа е сериозна патологија.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.889
    Допаѓања:
    19.631
    Е сега си прочитала :D само ке те корегирам кај делот дека немало конкретна ситуација , јас би кажала дека има туку само превише се толерираат , а други без да се ислушаат автоматски се банираат заради тие личности.

На buba4e89, baba Rada, Vitaly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.039
    Допаѓања:
    52.385
    Цело време имав прочитано јас, ама не прочитав ниедна конкретна ситуација со пример.
    Се толерираат сите на форумот. Ама мора да има некакви граници.

10. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Ахам, сакаш да кажеш дека само во темите кај што пишувал тој Хулк (не го паметам добро и не сум тука за него) и слични на него -си била, а за друго поима немаш на форумот? Едни треба само да си се носат со срамот дека се безобразни а други да се банираат и да ги паметиме како психопатите кои оставија траг на форумот? Трети ако имаат среќа, ќе се прослават како опасни мадафакери. Секој со среќата, а?

На Offspring, buba4e89, Petra777 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.117
    Допаѓања:
    163.737
    Вака сега да ве потсетам:
    @Vitaly освен тоа што во секоја дискусија ги крши правилата за говор на омраза и одоколу нѐ навредува општо цела група на луѓе, директно се има обратено на членка со "мивко", на Сјдго мислам дека беше.
    На Ејнџел веќе што ѝ немаат кажано тролови блиски до вашите ставови на друштвото, Џиа е тука да се пожали за бановите на сите нив.
    А Петра сигурно не се сеќава ама ќе ја потсетам од кога ми се отворија очите за неа, а претходно ја почитував – кога член потпишан Мајстор или така нешто, дојден на чет да брка женски (баш тоа од што светците и светици наши велат дека се гадат), вулгарно напнуваше и кога јас го предупредив ме нарече к***а, и таа го поддржи и продолжи да се зеза со него, а мене ме искритикува дека "не сум почитувала постар". Тоа е единствен пат кога тука некој така ми се обратил, а ниту во живо никој се нема дрзнато така да ми се обрати.
    Е такви бруки и одечки иронии сте вие. Срам за женскиот род!

На Gosh, Tan4ence, DAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.870
    Допаѓања:
    171.123
    @Bridget некои членови оставаат впечаток, други изгледа не биле толку брутални.
    Некои се нервозни, некои смирени макар и "тивко", да те пцујат. Верувај суптилното знај да пропали, додека очигледното би се санкционирало побрзо. :)

На DAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Никој не го интересираат твоите болни моменти, трауми, кога некој на форум те нарекол -к***а а друга продолжила да се зеза со тој некој ко ништо да не било. Може ден на жалост требало да се прогласи, еве не знам. Или требаше сите со транспаренти да излеземе по улици?

На Offspring, hadzieva, buba4e89 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.889
    Допаѓања:
    19.631
    Грешка си.

15. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.440
    Допаѓања:
    20.029
    @Bridget, конкретните навреди беа насочени кои оние жени кои имале повеќе од еден сексуален партнер. Ти океј си некоја жена да биде нарекувана курва, дроља, нечиста, изорана, извалкана и уште куп слични, многу повулгарни епитети само зошто не се омажила за оној со кој прв имала односи?

Како ти се допаѓа изразот „дупната вреќа“ за не-невина девојка? Мене лично ми е страшно деградирачки. Јбг, шеќерна сум.

На x.Daisy.x, Gosh, Asistentkа и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Ништо не предизвикуваат овие реченици кај мене, никакви чувства, зиро. Очигледно некој си има мака, што мене ме засега тоа?

На Offspring, hadzieva, buba4e89 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Пак ти жртвата :(
    Па дури и лажеше дека лично ме познаваш.
    Кога се плеткаш кај што не ти е место, сигурно и во реалност ќе дочекаш вакво нешто. Да не се повторувам, ти кажа и Бриџит, ПОРАСНИ!

На hadzieva, carangigia, lovemme и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.889
    Допаѓања:
    19.631
    А зошто би требала да има некое јавно мислење околу такво нешто? Што ако не ја интересира?

19. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.117
    Допаѓања:
    163.737
    Никој тебе не те вика тука и не те прашува што ти е интересно жено, разбери! Пишуваме тие што ни е гајле за редот на форумот и за тоа колку почит кон жена се покажува на женски форум, тоа што го пишуваме е упатено кон оние што го упропастија и администрација да чита што навистина се случува. Ако сакаш читај со пуканки, ако не - скокај.
    Ни смешно, ни интересно, ни зрело не звучиш.

@Petra777 не лажи, никогаш не сум рекла дека те познавам лично. Не те знам и најсреќна сум на свет што не познавам во реалниот живот особа како тебе!

На Nausicaa и Stephen Amell им се допаѓа ова.
  20. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.440
    Допаѓања:
    20.029
    Абе, знаете, недостатокот на реакција при такви навреди, навистина кажува нешто за вас :) Ама не ќе да сме ние тие со маката :?:

На CameliaMiller, Gosh, Asistentkа и 3 други им се допаѓа ова.