А што има врска кој пријавува? Сигурни пријавите не се како канти, дирек делит да се мава. Ако некој е невин и да е пријавен - нема да биди баниран или шо ти знам друго. О.о
Она се обрати со презиме на член јавно, на сред чет. А претходно хаос правеше исмејувајќи друг член затоа што пишува на дијалект и е од село.
Само за четот беше предупредена, затоа што се уклучуваше и вреѓаше луѓе, ги нарекуваше сељаци, македонците ги вреѓаше на национална основа и слично. Ништо поврзано со форумот, дури не сум ни сигурна дека је предупредија. Реин рече ќе ја предупреди ако се уклучи пак, ама таа се изнервира затоа што ја пријавивме и рече дека нема да се уклучува веќе ни на форум ни на чет. Од тогаш ја нема. Значи не е банирана.
Од кого да се бранам?Не ме засега вашето мислење ,можете да зборите што сакате за мене..... Поздрав ви посакувам да си имате попаметна занимација
Добро несмеам и во блиско минато не сум нарекол отпадок на форумов никого. И вие ме навредувавте тогаш и што сега? Да се тужиме ајде. Ако важат правилата нека важат за сите може? И ти користиш сарказам најчесто кога пишуваш а дали знаеш дека и со тоа можеш да навредиш некого? Не а. Ме имаш наречено само што незнам во која тема беше тоа и мислењата беа избришани. За годините никогаш нема да кажам точно колку имам посебно на форумов. Тоа е дел од мојот идентитет и мое право е да го кријам. Ако и двајцата ти се пример за невоспитаност зошто кога беше модератор а јас ги пријавував нивните навреди кон мене не реагираше и во лична порака ми велеше дека не сте виделе.
Чисто сумњам дека ти си ја пријавила , знам дека е специјалка , и сакав да ја прашам дали има избројано колку членови заради неа се банирани ,и ја има упропастено дружбата и забавата на форумов ? На жалост и Реин ми потврди дека е трајно банирана
Доста Ви е веќе расправија, виртуелен пазар направивте..ех жени, жени..ајде разлаз, отворите некоја темичка убава малку да се насмееме во ова тешко време на живот. Смирите страсти, ајде....
Не сме виделе, само Реин има пристап во пријавени лични пораки. Инаку, во најблиско време т.е. вчера збореше за ретарди и к***и. Сарказмот не е забранет на форумов, нема никогаш ни да биде. Тоа што ти го правиш е. А Викторија не сум ја пријавила ниту еднаш (оти ми е веќе здосадено и имам обзир за Реин да не ја замарам), само знам зошто е банирана отприлика.
Па добро јустиција, во оваа ситуација и двете членки имаа валидно објаснување зошто ја пријавиле. Мислам дека треба повеќе пријави, или нешто ептен сериозно да се случи за некој да биде баниран. Ако некого пријавиш, може да помине и со опомена и избришано мислење.
А што е со @ocicka2014 ?Банирана е? Пишуваше во темата Поддршка и знам дека се бореше за бебенце, ама ја нема во последно време.
Ако биле невини и покрај љубоморно пријавување би биле тука. Пријавувањето не е црна дупка и штом некој е пријавен одма да исчезни. Еве некој модератор нека ме поправи ако не е како што мислам, ама ... Логика.
Не посочив никого со тие зборови од форумов. Кажав само дека форумов не е место за ку*ви а тие што ги бараат нив се ретарди, бидејќи членка ми има кажано дек познат машки член кој не сакам да го именувам го сликал половиот орган и и пратил во лп и немој да ми кажеш дека таквите не се ретарди. Неможе да кажам дека човек е ментално здрав а дошол тука да ги пишува животинските нагодни и гнасотии.. На форумов има и деца. А таквите зборови без посочување на член ги употребуваат многу членови на форумов па не се опоменети ниту банирани. Ако гледаш така и ти ги употреби со тоа што ме цитираше.
И ти не смееш некого да нарекуваш ГЛУВ не тука ама во други четови. Седам настрана и те читам како глумиш жртва и зрела а не е така. Најде за кого да кажуваш што и како смее, а башка @Petra777 само ја изнесе вистината за тебе. Само сакав да ти кажам дека ќе извлечеш некоја поука од ова и ќе ги признаеш своите злодела што сте ги правеле и надвор од форумов, должиш извинување на сите тука. Од мене толку.
Кога одевме на школо кога некој у клас ке направеше беља , директорот коа ке дојдеше да го дознае кривецот ние сите станувавме и никој никого не прекажуваше ! Имаше само две-три што прекажуваа све , чекаа едвај некој да направи нешто и одма прекажуваа кај директорот ! Таквите тогаш ги викавме тужибаби и никој не ги сакавме
Се собрале жени на пазар и трачаат. Бре, бре, што се не се изначитав. Сега мм пуканки прави, продлжете. Тука сум за сеир. Со визуелизација ќе бев позадоволна, ама може и вака. Би сакала да ве видам во живо. Кај ја отворив темава. До скоро не ни знаев дека постои. Каква серија, нека чека муж ми. Вие сте бољи и од шпанска. Не знаев дека бан се добива по барање. Дека се има пристап до лични пораки. Ох, блазе му на тој што чита. Дека сарказам не е дозволен? Од кога? Не знаев ниту дека се прават сплетки тука. Дали јас сум премногу наивна, или пак можеби едноставно не ме интересира. Морам да се зачудам, каква корист би имал некој да прави сплетки на анонимен форум. Ајде бе жени смирете си страсти. Секој е баниран со причина. Ах, во ова сивило од вирус што го имам, ова ми е прв виц за денес.
Секој може да пријави што сака, а никој не те спречува тебе да не сакаш некои членови. Ама правила мора да има, не може секој да пишува што ќе му текне.