Дали персираш Џастис? Специ знае сама да се одбрани, не и требам јас. Не се потресувај. Коментарот ти беше таков, што просто не можев да одолеам да напишам така.
Уште живеам на школо заедно со твоите лајковачи Не ми е јасно , јас ја прашувам една личност трета ми одговара
Темава ме потсеќа на песната: Што да прашам веќе...дали ќе се затвори темава за мир на форумов или битно е да се пише нешто што било?
Па ели во моите лп беа заканите упатени од тролачот , реин можеше комотно да влезе во лп и без образложение да го банира.
А може и не треба да бидете до толку наивни и да кажувате кои сте, на луѓе за кои си немате поим кои се и што се, и едино имате прочитано кои се од тоа што самите го кажале за себе си. Ете , барајте меѓу вашите кој ве кодоши. Џизс, ко мали деца...
Затоа што ми бараше мои лични податоци , и кога му реков ке го пријавам тој ми се закана дека ке ми бидел нокна мора! И бан од Реин ! И не ти е во ред тоа што ти е прашањето иронично . Мн некултурно делова .
Ајде бре не биди толку емотивно осетлива, особено не на форум. Иронијата е дел од хуморот и не е исто што и сарказам или потсмевање. Ниту пак беше лично кон тебе, туку во множина кон сите се обратив. Пријавувајте ги заканувачите за да не замараат на форумов, ама не се потресувајте, све се тоа фолиранти. Ако некој нешто поконкретно ви се закани, јавете се прво на 192 во полиција (за да се регистрира повикот), потоа ќе ве викнат во станица на разговор каде што ќе поднесете и писмена пријава и многу лесно ќе го лоцираат по IP адреса бидејќи сето тоа се логира во интернет провајдерот или мобилниот провајдер на интернет.
Многу грешите во врска со една работа. Форумов некогаш одамна беше само сапуница, но сега премина на нов левел: шампон. Патем, еве и јас имам што да кажам на темава. Конкретно, околу случувањата на чет деновиве.. Ни се врти политичко неписмено полтронче пратено од партија или дојдено по своја волја независно, кое не прифаќа критика и пораз - @ADOKI. Јас го прашувам за инсајдерските реформи во самата партија, без трошка иронија, а он мене ми вели: ,,Не сакам да зборувам со тебе, не ме интересира што мислиш ти, детиште едно". Но, ги разбирам неговите фрустрации и знам зошто не ме сака. Затоа што не се ударам во гради дека партијата повторно ќе дојде на власт, средна класа сум од егзистенцијален аспект (додека тој ги омаловажува и навредува оние кои се такви), и не лажам народ за некаква си двојазичност која дефакто постои 11 и кусур години на секој автопат во државава кога преминуваш од еден во друг град, во 70% од училиштата, документите.. Просветен работник кој треба да се одалечи од своите политички идеологии дур предава, да научи каде треба да стои точка а каде запирка, се дрзнува да навредува и плука по некој кој го знае тоа и многу повеќе, а сепак не е просветен работник - @DAngel згора на тоа нарекувајќи ја дро(лј)а, (да, дами и господа ни тој збор не знае да го напише како што треба), само затоа што таа објективно и со право го нарекла неписмен. Резултатот на тоа е двоен бан и за него и за неа. Бан кој сеуште стои, за некого со за друг без причина. Кажете ми искрено, дали е тоа фер? Чувствував потреба јавно да напишам за ова случување бидејќи сметам дека не е праведно ни коректно, и поради тоа што сеуште не добив одговор од модераторот кој го контактирав.
А да, и жениве шо не ги вреѓало некој дроља да и рече на друга членка, се истите оние кои мислат и викаат за другите членки дека се тоа, али ја сеа да ги тагнам и да им речам дека се ку*ви, дрољи и да им спомнам неродени деца у хипотетичка ситуација ( иако они самите ги спомнале у муабет ), одма ќе почнат да цркаат тука и да стануваат нежни и невини жртви ... Продавачки на муда за бубрези. Ајт.
Ги исчитав мислењата, и не ми се верува какви се не работи прочитав. Искрено не сакам, и немам време да ги пратам сите драми на форумов и не сум запознаена со се што се случува, и кој/како бил баниран. На форумов сум со години, и од секогаш имало можност било кој да пријави одредена личност/мислење/порака. Тоа и не значи дека автоматски ќе добие бан Секој има право да пријави тоа што му смета. А како и дали тоа ќе биде извршено веројатно зависи од Реин, не знам дали другите модератори имаат удел, не сум запознаена. Не ја разбирам целава драма и фама околу ова. Која е потребата од сето ова да биде јавно?! Пријави што ти смета, ако модераторите сметаат дека не треба да ја банираат личноста, а тебе сеуште ти смета членот, стисни игноре на дотичната личност и продужи даље. Едноставно е. Спојлер Секако ова во екстремни услови не важи. И да навреди како дроља, курва, и секакво омаловажување на женски род, посебно на женски форум сметам дека заслужува бан и таквите членови не треба да се толерираат.
Кога веќе сме ги отвориле картите, ти @Someonespecial не се прави невина. Токму ти и твојата банда се тие што исмевате и заради вас ние со поразлично мислење не смееме да пишеме. Токму вие нас нѐ вознемирувате со вашиот сарказам, со вашите исмевања во секоја можна тема. Во една тема ако не се согласиме, мора тоа во сите други да го спомнете и да го повторувате. Вие го уништувате форумов, освестете се и не туку глумете.