Затоа што не си ги прочитал правилата кога си се регистрирал. Особено ситните букви од договорот Добра ноќ
Зошто кога ќе ме означи некој не ми стига известување,дека сум означен @"Zoki" ? Или пак сум пореметил нешто во подесувања
Ако имаат во коментарот означено пет души пред тебе, а ти си означен шести или било кој понатаму, нема да ти стигне известување; известување им стига на првите пет.
@"Zoki" во листа од над 5 означени членови ако си после 5ти означен не те дава. Исто и ако е напишано мислењето, пуштено па едитирано и тогаш да те означиле - пак не ти стига.
Зошто не ми се регистрираат бројот на напишани пораки? Ист број останува независно колку сум напишала пораки денес.
Може, исто како од лаптоп што може. Кликаш на копчето долу прикачи фајл, потоа на choose file, па ќе ти даде да одбереш дали да ти отвори камера или галерија, бираш слика и се прикачува.
ГОСПОДЕ БОЖЕ не е можно да сум толку проста . Иначе, фала ти премногу Спојлер јас до сега сите можни слики ги префрлав на компјутер па после ги ставав тука преку Url..срам ме фати
Зошто не активирате опција-не ми се допаѓа? На некој паметот не им доаѓа ни кога никој не им реагира. Чисто да им се укаже дека ја надминуваат границата на она што е општествено прифатливо па и човечно.
Зошто не се нормални повеќето. Мислам има луѓе кои се добри, да се разбереме. Секако, ова е само мое мислење.
Луѓе darko clash е вратен со друг профил @strong.titan самиот ми призна на чет и продолжува со закани и навреди. Му ги пријавив веќе пораките но сепак да пишам тука да знаат одредени кои исто така имаа проблем со него.
@blonde_supergirl Да, така имам приметено ама сакав да прашам после подолго време (ден, два) зошто немаме таква опција.