За прашањето кое си го поставила има тема - Концерти - каде можеш да го поставиш прашањето. Воедно, еве го твојот пост во истоимената тема:
Сепак има тема, затоа ти е избришано, без разлика што подоцна си го поставила прашањето во веќе постоечката тема, кога веќе ти било избришано во другата тема.
Не знаев каде да го сместам прашањето па одве.Од каде да си најдам анимација и како да си ја ставам на профилот?
^^ http://www.glitter-graphics.com/ Еве ја страната. Ќе си одбереш некое помало, не собира мислам големи, ќе го ископираш URL и ќе го ставиш помеѓу тие две URL што се во редот со b, i ,u, quote ... Нема тема за Џеј Зи.
^ moda-i-stil/ocila-za-sonce-t1094/?hilit=%D0%9D%D0%B0%D0%BE%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B8 Има и тема * Каде е темата* па можеш таму да прашаш.
[СДК] Сакам да кажам... Туку не знам кај да прашам. Дали ви се случува често сам по себе да ви се одлогирува профилот на фемина?
[СДК] Сакам да кажам... Yes it does. Понекогаш да... Во последно време си е ок,ама сигурно има одредено време во кое што останува неодлогиран. А некогаш знае и неколку пати во денот да ме одлогира.
Мене многу често ми се случува да ме одјавува. А некогаш тоа се случува и додека сум на форумов, ми се појавува: Немате дозвола да го користите системот за пребарување така нешто, и ми бара да се најавам.