видов дека ти го нема мислењето.Јас те имав и лајкнато.После мислев нешто си се предомислила па си избришала.Навреда немаше во твојот пост
Сакам да го опитам вашето височество.. ДО КОГА КЕ БИДАМ БАНДАРИРАНА во темата Правата на хомичите!?? Сакам под итно да ми се обезбеди моето демократско право на изјаснување.
Бабе изгледа старински гледишта имаш за ЛГБТ заедницата,многу гу потресуваш и не сакаат да те има таму. Батали демократија и квази-демократија. All we need is love
Што беше погрешно во мојот речник на тема Општи здравствени проблеми да ме бришете? Да не треба да ја сликам вц шољата за доказ дека навистина таква мака имам каква што избришавте некој да ме посоветува што да правам. Ама сте без осет. Таму совети без да се мачам до кај матична се даваат а вие ме бришете.
Нека престанат членки да ме следат во скоро секои теми. Не сум само јас што греши, има милион и потешки случаеви од мене. Страшна работа.
Зошто ми се бришат одредени мислења а не се префрлаат у соодветна тема ако се офтопик? Или најлесно им е така на модераторите..?
Ако станува збор за Мак јавни фаци, да Те известам дека соодветна тема неможев да најдам. Избришаните постови беа конверзација.
За постовите во тема абортус,поврзано со јогата беше. Ама нема врска,само ме интересираше зошто не се префрлени туку избришани
Дали ќе се превземе нешто за троловите и реинкарнираните профили во политика и тоа: @Macedo-Bulgarian @Daniel1997 и @mr.mojo rising @RainBow ?
@Дарко1991 Како ме познаваш кога буквално не сум ни коментирала во политика од кога се зачлени ти, а и ретко сум било каде на форумот.