Не ти се исплати нит да платиш,нит да пријавиш. Нит да те платат нит,да те пријават. Не за џабе рекле нит лук јал,нит лук мирисал. Бдв тук се за џабе,исто ко насмевка што е бесплатна а цел ден денот разубавен и твојот што се ќезиш и на некој што те видел оќезен 6ка до 6ка.
Значи пак на истото прашање и изгледа пак без одговор ќе останам. Зошто мислење од една тема кое слободно може да се помести во друга тема СЕ БРИШЕ??? Ако ве мрзи да бидете модератори на нивоу и наместо да бришете само префрлите мислење каде што според ваше височество треба да се најдат во друга тема отстапете место на некој кој нит ќе го мрзи да си ја работи работата и ќе му биде мерак да модерира не брише! Така и волкот сит и овците на број. Читате ли колку се жалат за истово последниве денови,еве да не сум само јас таа што се жали? @Silver.E @John Snow Се жалат за истово само на полседниве 2страни на темава. Поарно да не се нит подзачитам повеќе.
Ќе кликнеш на твојот ник и потоа на Твои новости. Таму ќе ги видиш постовите или допаѓањата на членовите што ги следиш.
Ако членот кај него во прилагодувањата направил да ја крие својата активност, тебе нема да ти доаѓаат информации што објавува.
@Dust Мислењето не ми беше оф топик, и членката се извини после кога сфатила дека сум озбилна. Читајте пред да бришете. Зарем во тема за Контрацептивни таблети не смее да се зборува за хормони?
Додека бришев со последни сили , си го напишала последното мислење.. За да има логика после претходото избришано, едно мислење е едитирано а твоето поледно е оставено, каде што објаснуваш на долго и широко.. А сега отидов на рехабилитација.. Бидете мирни
Во последното мое мислење нема ништо за влијанието на хормоните врз сонот ама еве ми шанса за нова тема, тогаш.
Е како да не Како ти одговара така си модерираш. Оти кај што треба те нема. Тоа е тоа, нека ти биде така. Ви почнаа провокациите кон мене.
Извини, не сум дочитала заборавив дека тоа беше во контрацептиви а не во совет и мислење.. Еден мозок а вие илјада тука