Затоа што ја полнеше со офф топици темата Свекрвите и снаите - проблеми. А мислам и дека профилот и беше втор профил. Претходниот и беше баниран.
Не и беше втор профил аман веќе. Овде колку личности треба да имаат бан ама им се прогледува низ прсти. Јас не знам од каде таа смелост за други профили да кажувате дека е некој трет. Кога Реин дава траен бан тоа значи не може да се регистрира со истата ип-адреса. Навистина,опседнати со форумов и копање по профили ми е претеризам.
Затоа пишав мислам. Не бев сигурна дали и е друг профил. Според постовите многу наликуваше на една друга членка. А дали имала друг профил или не, тоа не ме интересира.
Сите имаат слични приказни, не значи дека се исти членки. Изедете го човекот, па барајте му бан и измислувајте приказни. И после форумов шири негатива -епа ќе шири.
^ Па нормално, кога е некој испровоциран ќе се расправа. Кога ќе му згазите на нерв, сакате да ви ќути. Е мало морген. Ама тоа е, тука така иде тоа во задње време.
Абе ајде, во форумски игри дури се расправаше. Заради неа јас ќе јадев бан. Јас неа не ја имав ни чепнато ни испровоцирано, таа ми се закачи мене. Бев опомената, јас се повлеков, таа продолжи исто ама со други. Епа сега ,тоа е.
грешка си. Јас и немав згазнато на нерв па ми се обрати некоректно. Треба малку да смири страсти сепак ова е форум нели? Во една тема нема да се сложиме во друга ќе се сложиме. Сосема нормално е тоа. Нема потреба од навреди.
Ти, тоа така си го сфатило. Овде секој си сфаќа како му одговара. И ај ве молам немој сега да ми се нафрлате зашто сум напишала нешто различно од вас.