Не е точно. Скоро сите имаат динамички IP адреси кои се менуваат на одредено време. За статичка IP се доплаќа кај оператор.
Ова е нешто ново? @LiliBoz јас не сум се расправала по темите со никој, а вие ми се нафрливте овде и викате дека не сте кавгаџии? Јас сум различна од сите тука а вие не можете да се помирите со тој факт, добро знаете дека нема да ви ќутам и ќе ви возвратам. За Асистенката можам да кажам дека ми остави позитивен впечаток се додека не пиша во снаите и не ја направивте парче,од г*мно подоле. Ве читав сите и не коментирав не е моја тема и на крајот она доби бан зашто ви возврати со иста мера. И ќе ми кажуваш дека не си кавгаџика. Абре а да бевте вакви да дававте совети подобро ќе беше. Јас сум си јас, ти си ти. Тоа што се контрираме не значи дека се караме. Јас ставам точка овде со мојов последен пост, не терам инат. Очекував напад тоа е вообичаено за форумов. Поздрав убав ден имај.
Сите се динамички, поголема флексибилност и полесно за одржување. Се менуваат на секое рестартирање на модемот, ама и истекуваат на одредено време (на пример, на 24 часа)
Зошто ја банирале др дрндрн земи плачите ја сеа ако не па и пејте си ја жал по Деспина Ја банирале зошто сигурно си заслужила ама за тоа најсигурно може реин да си каже не ние Бан е еден вид на казна да се оправиш малце прво привремен а ако не се научиш како треба ке добиеш и траен И ке дојдиш со втор трет пет ник Никот ке го смениш ама карактерот и тоа глупадерско понашање ти останува исто
Де бре жени смирете се Јас прашав зошто е банирана Асистентка,од причина што не знаев,не се имав уклучено неколку дена,нема потреба од олку драматизирање,никој не е сјаен,па ај сега ќе ликуваме и славиме за неа,оти била заслужено банирана Со мене беше баш коректна,каква била во темите за свекрви,тоа не знам од причина што не ги читам тие теми
И према мене беше фина членката, ниеднаш не памтам да ми контрирала, дури и ме има поздравувано со комплименти , па и мене ме интересира што точно е работата Нормално ни јас темите во брак не ги следам, посебно не свекрви уствари до толку не сум во тек што не ни знаев т.е. не ја замислував Асистентка ко мажена, иако доста ја сретнував во темите што ги читам Ајде, ќе разјасни @RainBow секако
Јас се зачитав, имаше отидено full retard во темата со свекрвите. Never go full retard И мене фина ми беше, никогаш не сум имала никаква закачка со нејзе, ама во тие теми како да не беше истата личност.
Од толку тролови што ги ,,силуваат" темите за секс,религија и политика вие за Асистентка сте се закачиле.Со мене беше сасвим океј, не ме занима веќе кој измислува кој не на чест нека им е.Затоа не кажувајте лични информации овде и слики секакви будали има..
Ова некако наликува на членката што ја банираа заради филџаните. Не ја читав, затоа што такви теми и не посетувам, ама навистина непријатно изгледаше. И се согласувам со коментарот погоре, не треба премногу споделување.
Не вреѓаше само кај свекрвите, туку во секоја тема. Сесил ја навредуваше дури во темата за цисти на јајници, Алиса во полно теми, мене, Цка и многу други , со дел од вас можеби била ок, но не е банирана за безвезе тоа е факт. Не е важно дали е дупли профил или не доколку се однесува коректно, за такво однесување било кој член треба да се банира.
Јас се извинувам што прашав и ви направив кавга. На човек да му е страв да праша нешто одма ќе се потепате меѓу себе. Ќе се воздржам од коментари, но имало и бетер од Асистентка па не биле банирани. Ме интересираше зошто добила бан,но испадна поубаво да не прашав.
Како да направам стар статус повторно да ми стои на профил кога кликнувам на аватарот? Не е белки дека уште еднаш треба да го пишувам истото ко будала?
Да го напишеш истиот, и може и да се брише претходен статус - значи можеш да го избришеш претходното за да не ти стои двапати на профил... Друг начин мислам дека нема