Зошто ми пишува настана следнава грешка: Внеси порака која не содржи повеќе од 1500 симболи И тоа само во темата ФМЌ ми пишува. И еден збор само напишав да пробам дали ќе се прати, но не бива и не бива. Од вчера не можам ниту едно мислење да пратам во темата.
можно е да има останато некоја слика или нешто што ти не го гледаш,т.е. не ти го покажува. Стисни во прозорчето ctrl+A и delete и пробај потоа.
Зошто во темата Дебели девојки-......итн. ми е редактирано мислењето значи има измена од модератор во делот каде што коректно прашувам модератор дали ќе бидат избришани навредливте описи ваква буцка таква бишка итн. опишани од бабето? Што ви падна почитувани модератори толку навредливо прашањево? Благодарам,пријатно,пријатно
Ме интересира, дали модераторите навистина не ги препознаваат новите акаунти на банирани членови или ги препознаваат но ги оставаат да опстојуваат додека одново не преминат граница?
Многу убаво се препознатливи, не дупли, тродупли профили...и сите облетуваат посебно.. Спешл......а тоа во превод значи дека се заштитени.живфрмгџднбн