Сакам да прашам зошто понекогаш кога ќе се вклучам на форумот ми се појавуваат црни правоаголници или квадрати на екранот? И дали тоа ми се случува само на мене или и на некој друг му се случило. Ви благодарам на разбирањето. Имајте добра и мирна ноќ.
Се пријавувам и јас. Пред 2 дена така беше но мислев дека е до мојот лаптоп и го однесов на сервис. Ама не било.
И кај мене се случува. Значи има некој проблем со форумот. Мислев лаптопот ми се зафркнал. @Mihajlo ?
Сакам да прашам ДО кога бе ќе бидам оневозможена да бистрам или матам во темите за политика!????? @RainBow... Ранкааааааааааааааа душо...чујеш ли ти менееее
Рaсипaн е фиксниoт Бaбе oбичнo бaн вo некoјa темa трaе пo три денa. Се нaдевaм сегa е истиoт случaј. Ти чувaм местo вo пoлитикa.
Можам да тантарамантарам во политички настани а неможам во темата за промена на името... Фала мила моја
И кај мене се појавуваат долги црни линии, хоризонтални се. Така ми се појавува само преку лаптопот. Кај мене одамна се појавува.
@RainBow вчера утро ти пишав порака околу една ситуација. Со оглед на тоа што се дешавало и претходно и на други феминки да не им стигне пратената порака, а и мене повратната, ти пишувам и тука да не е повторно таква ситуација. Не е ништо итно, само колку да се осигурам дека пораката е добиена.
Ако по грешка имаш напишано лични податоци, може да побараш постот да биде избришан. Во друг случај не може.