Тој јузер и пред некоја недела пак ме навредуваше, па го игнорирав и не го пријавив. Испод чест ми е да се служам со такви ниски работи. Навредуваше и друга членка, па пак го толерираат. На тоа вие не реагирате, затоа што ви одговара. Зборуваме за принципи. Јас верувам во тоа што го кажувам. Ти само пишуваш, а на дело правиш спротивно. Гасиш туѓо мислење и цинкариш лажно. Цинкарење е најниска човечка особина. Тука се разликуваме драга.
Вака да ви беше гајле кога жени што со тешко срце абортирале, некој без матка им вели дека извршиле убиство... Ако повеќе ве навредува "факинг книга" од "абортусот е убиство", вие имате проблем со себе, не јас со вас или религијата.
Не солам памет туку си исправам стари грешки. Пресипитај се малце вака сама дали е во ред да пратиш некој цело време тука на форумов. Што јаде, што пие, кога се омажила, дали живеел пред брак во заедница и сл. ? Чисто онака ради себе запрашај се. Јас со сето тоа што го пишувам нити ќе наштетам на себе нити на тој што ќе прочита. Ама ти со ова, премногу си го оптоваруваш мозокот и меморијата со небитни инфо, а тоа не е на добро.
Не, Пусихантер беше психопатот со контра форум и распишани награди за откривање членки. Ова се неколку никови на шовинист, ултранационалист, десничар и мизогинист кој никако да се откачи од "к**вите" и "соросоидите" на форумот. @Asparagus и Artista го заборави...
Низ темите имам и такво нешто прочитано дека Петре П. е тој и сега се запрепастив кога помислив оти е Пуси у позадина, повторно.
Знаете што следи за лажно клеветење на форумов? Еве јас приметувам дека имате исти ставови и мислења со други членки, што треба тоа да значи дека имате повеќе профили?
За мене прочитав еден куп лаги што дури и смешно ми станува веќе, а најголема пародија е тоа што пар членки ме имаат за пријател на Фејсбук Немам потреба да се објаснувам цело време. Јас веќе не пишувам на оваа тема, а ако модераторите решиле да ме банираат нека го сторат тоа. Животот продолжува понатаму. Само целата поента е што со ваквите потези си го покажувате вашето вистинско лице. Поздрав и уживај во ноќта.
@Vitaly, никако не ми е јасно од каде па ти сега се најде во напишаното? Особено што се потврди дека Петре Прличко е Стренџлав, затоа и беше баниран по втор пат. Значи, не е претпоставка, туку факт @Someonespecial, даааа, Артиста беше третата реинкарнација! Го издаваше омразата кон жените секој пат.
Дугокоси швалер За тој не знам, само знам дека солзи ми потекоа од смеење Дугокоси швалер, не можам...
Тоа ти мисли си го за она што така уверено го тропна за членот прееска. Секој има право да пријави да се провери профил. А и за други прекршувања на правила го пријавувам. Штета што модераторите мора да прават макар и вештачки баланс на различни мислења, да се тактични и коректни кон сите. Инаку одамна требаше и ти да бидеш баниран.
Имам и јас приметено дупли членови. Еден ми се имаше казанувано, го спомнавте и него мислам дека. Ама не е убаво вака да се клевети. Со сигурност не е можно да знаете дали е дупли член. И ти ќе бидеј банирана ако продолжиш вака. Требало да бидам баниран? Зошто? Кога ти беше модератор ми се закануваше во порака, сакаш ли да ги пријавам или скриншот да ставам па да видиме ко треба да биде баниран? требало да бидам баниран само затоа што треб не ти се допаѓале моите ставови, абе ајде. Најди друга работа освен да глеаш кој што пишува на форумов и да бркаш дупли профили.
Да не почнувам да ги набројувам навредите коишто ти ги имаш упатено кон мене како на пример: шовинист, лузер, лажен профил, лицемер и ред други работи. Навредуваш и други членови, а те толерираат цело време. Мислам не ме сфаќај погрешно. Мене воопшто не ми смета твоето мислење или начин на изразување, ниту планирам да те пријавувам, туку очигледно тебе ти смета се што мисли различно од тебе. Очигледно многу членови се жалат од тебе, но пак те толерираат. Научи и ти да толерираш. Поздрав
Како на Дивиот запад да сте. Индијанците против Каубојците . А Шерифот никаде го нема да го запре ова лудило.
Се надевам дека и @joy1 и останатите на кои се фалиш дека си им се пуштал во лп ти ги пријавиле пораките. Не знам од кога светиците се согласуваат со тебе и те бранат во тоа дека форумов е за пуштање на мажени жени по лп. Засрамете се!
Еден ист човек е. Курви, невиност, абортус, наталитет, национализам, ВМРО, екстремен десничар, кења против либералност, хомосексуалци, феминизам. Еее да видите на Кајгана што правеше...само таму го откриваа и го банираа.