А кога се пишуваа шарени мислења (и тоа во теми за општи муабети) одма им пречеше. Не било читко... Оуууу кеј. Или пак кога се бунеа дека сме додавале странски изрази во мислењата...
Заборави да кажеш дека и за овој (веројатно) сумљаш дека е еден од оние со дупли профили бришани често од форумот и тебе повторно радарот ти се вклучи па трна во п(р)огон. Има членки што веќе долго пишуваат на латиница па што нив не ги посочиш? Не смееш, затоа.
А ти да не си некој дупли случајно? Знаеме кој е дупли, ете тој не е еден од нив, ама пак и за дуплите ништо не се превзема.
Што не ги пријави, ти? Не сакаш може атер да им кршиш??? Еве, посочи, кој се тие членки? Чисто да се корегираат или и тоа не ти е океј. Штом не си пријавила прекршување на основните правила т.е си премолчила, може другаЧки сте од некој оговарачко- подбуцнувачко теми? Срам те фатило, па си , да не се расипете у другарувањето.
На мене не ми е толкав проблем пишувањето на латиница, колку што ми е проблем неупотребата на интерпункциски знаци. Да не може човек да го разбере тоа што е напишано.
Значи, оние кои не пишуваат на кирилица не само што бодат очи со нечитливите мислења, него уствари се и против зачувување на нашиот идентитет?!? Уа, латинични граѓани на Северна Македонија!
Незнам за тебе ама мене ептен ми е нечитливо кога некој пишува македонски на латиница така да веднаш избегнувам мислења пишувани на латиница и не ги читам, претпоставувам дека има и други кои го прават тоа на форумов.. Знам која ти е поентата, дека треба секој да пишува како сака. Ако е така јас ќе барам и Мхедрули да пишуваме.
Можеш, кога го отвориш твојот профил, под "Неодамнешна активност" стои што си пишувала и каде си ставила "Ми се допаѓа"
Абе битно е контра да оди, дури и кога исто мислат и двајцата Таман работа тој со мене да има исто мислење, на пример
Ааа аха А овие што ме следат, и' стига ли известување кога напишам нешто или? Која е поентата со следењето?
Е тоа ич не знам. Знам дека можеш да направиш само тие што ги следиш да ти пишат ЛП. Не ме интересирал ич тој дел.
E, aman vise be. Sakajtese. Ne e bitno gej, lez, strejt, religiozni, ne, vmro, sdsm, latinicni, kirilicni..site ste ubavi i ve sakam <3
И мене ми е проблем кога се пишува на латиница и не се кристат интерпункциски знаци, големи букви, нови редови итн. Не е само за 'на кој му е поголем' муабетов, туку дискусија може да тече побрзо и поефикасно, ако е пишувано по правопис и разбирливо. А и зошто постојат правила на форумов, ако не е битно дали се почитуваат? Тргнете ги, нека ги нема и фала-пријатно. Има разлика меѓу: -Изеди се. -Изеди се'.