Ете како знаеш. На прашањето дали ги прекршуваш правилата? Ќе ти одговорам да, секој ден ги полниш темите со оф топици, секој член непотребно го цитираш и пробуваш да се „надмудруваш“, па никому ништо. Стварно не се добива очобол од латиница Ете и ти нешто да научиш, доколку не веруваш ти предлагам без прекин да читаш мислења само на латиница Слободно пишувај на латиница, без гајле нема да ти ги пријавуваме мислењата сепак ние не се служиме со кодошење. Немој да користиш интерпункциски знаци сепак вака небулозите полесно ти ги разбираме. ПоздраВ. П.С. Ете и самата си потврди дека не добивањето на одговор е еден вид одговор.
Не се оф-топици. Тебе така ти изгледаат. Бидејќи мислиш дека само сакам да провоцирам, а јас само си кажувам свој став, кој ете, не е ист како твојот... па те прави сомничава во неговата искреност
Јас не споредувам смрт, ама има разлика во причините и намерите. Некако нема логика една смрт да се коментира друга не. Едниот може бил во депресија и свесно посегнал по животот(може и несвесно) другиов не знаел од сабајле што ќе го снајде дента, сакал да живее, не се самоубил туку крвнички е претепан. Кога веќе се отвараат и затвараат теми, се дозволува/не дозволува да се коментира, треба да биде еднакво за секоја смрт. Не знам зошто е затворена темата, сигурно од некои објективни причини. Овие случаи на смрт ги споредив бидејќи беа во скоро време.
И пак споредуваш... Не Абеја. Без разлика од која причина настапила, сечија смрт е болна! Посебно за оние кои одат пред време!
Ај олади Вајлд, имаат право дека цело време цитираш со офтопици, од мравка правиш слон. Дали стварно не разбираш кој што кажува или намерно идеш со глава у ѕид, еве не знам.
Да, потврден односно дека се сложуваат со ова што го пишуваме па нема потреба да кажат свој спротивен став или да се одбранат. Ај
Вчера ми стигнаа неколку нотификации дека ми се избришани мислења. Знам каде сум отишла оф, знам дека со право се избришани. Нит ми треба појаснување нит барам појаснување. Посебно не кога знам дека сум претерала .
ООО значи глобалниот модератор што има контрола над пола форум (особено политика) решил да земе одморчееее Сигурно помислила , ај ќе си земам одморче сигурно никој нема да примети дека ме нема неколку денааа.. WELL... WELL GUESS WHAT !!!! GUESS WHAT .... BITCH!!! ПРИМЕТИВМЕ!!!!! И сега има форумов грчка салата да го направимееее. Нема кој да не сопреееее .... Спојлер Али се надевам дека ништо лошо не се случило па да мора принудно да ја снема од форум... Дека ќе вратиш наскоро и ќе ми го дадеш долгооо очекуваниот бан и ќе ме спасиш од оваа агонија наречена фемина форум. Спојлер
Општо пишував за кршење правила и конкретно на темава латиница пишување наместо кирилица. Сепак на секој се случува понекогаш ама секогаш така да се пишува се поттикнува секој друг така да чини и наместо поштовање куќен ред ене ти анархија пред нос. Затоа секаде на почеток се кажуваат првилата на игра да не биде потоа пу пу не важи,не знаев. Должност е лицето да биде запознаено/известено за правилата а тоа лице како ќе се однесува кон правилата од него и неговата самосвесност зависи сепак и не треба толку толерантност за константно прекршување на правила ,затоа има и дефинирани санкции. Тука може не ми се допаѓа што снакциите не се јавно објаснети. Пред се да знаеш што те очекува и да знаеш дали селективно се применуваат санкциите или не(али факт е дека селетивност и пристрасност има) На пример за толку и толку пишување на таа и таа тема латиница следи ова и ова.... И не ми се допаѓа селективното применување на правилата... Можда во ЕУ биче боље
Си имаме живот надвор од тука, не може Реин секогаш да биде достапна и да дава одговори и објаснувања кога ќе му текне на некој.
Реин како да ни е воспитувачка,а ние сме децата во градинка. Реииин Симона ми ја зема играчката Реиин врати се од одмор ме тепаат длугалчињата Реииин !!! Абе и Реин има дете не сме само ние деца во нејзината градинкапа да ни трча по г'з кога ќе ја викнеме
Реин другарцето ни сака да си писува латиница а овие ни го закацкаат само засто е вмровец Ова го заборави... #хехе
Не ни го читам јас тоа длугалче,и да сакам неможам длугалке. Но има длугалки кои го лазбилаат изгледа,па постојано го цитилаат.нека не се длужат со него и нема да пишува Подобро политика да пишува латиница,одколку вулгарни работи кирилица Леииин длугалкава ме скубе за коса Леиин