јас мислам дека мисли на оваа членка сега ја видов во форумски игри it.1.girl треба да и се прати лп од модераторите да го смени ако не е дозволено
^ Во контролен панел, па профил и таму кај што пишува роденден, ќе го ставиш година на тие цртичките.
Како може да ставам слики без да се гледат тие цртичките? И може ли да се прикачат повеќе од 5 фајлови?
ако мислиш на цртичките околу сликата-неможе да не се гледа бидејќи тоа е прикачен фајл од ПЦ. исто така од ПЦ не можеш повеќе од 5 слики да прикачиш
А зошто некогаш кога редактирам мислње го нема долу она со цртички редактирано во толку часот а кај некои го има?
тие слики што се без цртички се прикачени од нет.....значи сликите што ти се наоѓаат во компјутер ќе треба да ги закачиш на некоја страница,пример photo bucket и потоа да ги поставиш на форумот
Херр, тоа се ботови, не се вистински луѓе па да се членови и затоа немаат профили. Нивната улога е да собираат податоци од датабазата на форумов преку кои формираат индекс. Или попросто кажано, ги „читаат“ и собираат информациите од темиве, за кога ќе побараме нешто на Гугл да ни излезат повеќе резултати поврзани со тоа што го пребаруваме. На секоја веб страна ги има овие ботови, така работи т.н search engine. Чисто да не дојде до забуна и/или паника, не собираат приватни информации. Само обираат податоци или најлесно кажано keywords од овие мислења/теми итн што ни се општо видливи на сите.
Слика во пост знам да ставам само од компјутер, поинаку не ми излагаат никако, така да ако може некој подетално да ми објасни
Па го копираш URL code oд анимацијата што е наменета за форум и во потпис ја копираш помеѓу . Се надевам ме сфати.