Секоја чест за тоа што се трудиш да пишуваш на кирилица. Не знам дали конверторот што го поставив работи на мобилен. Погледни го, ќе ти олесни. Сепак, според мене, полесно е и на телефон-таблет да поставиш македонска тастатура, ама секој со преференците ОК, не се противиш ти, некој друг се противеше. Ич не ми е гајле кој беше, мислењето беше општо. Апсолутно не се однесуваше лично на тебе. Не сме на форумот само за со тебе да се расправаме.
Тој истиот лик е дежурен провокатор на сите можни теми. Кога ќе ја заминеш границата на нормално однесување Еве , повели и овде е поштедена -
Ме 'зачука' и на друга тема, не само на СДК.. Неам проблем да се 'одрбанам', ама нека не ми бришат постови кои се во 'самоодбрана'
Мислам дека на тоалетната хартија која ја користиш пишува упатство. Патем, еве ви уште еден од дежурните тролови на кои им е се' дозволено на форумот, ама работата е што теми за како ќе го пречекаш Христос пред врата и која ти е омилена тоалетна хартија носат активност на форумот, а со тоа и пари. Претпоставувам истата приказна е и со дежурните манијаци во темите за секс. Дежурни манијаци = активна категорија. Така, компромис е ова помеѓу квалитетот и квантитетот. Разумен компромис, нема што да ви објаснувам. Исто е и со латиницата, макар да кратки мислења на латиница воопшто не се проблем, поголем проблем се километарските кои прават форумот да изгледа неверојатно грдо. Ама пак, квантитетот е побитен од квалитетот.
Зошто па мене ми ги бришат, воопшто не ми е јасно А тебе сите ти се намерачиле, не те оставаат на раат да си пишуваш