Зошто кога во search bar ќе напишам наслов на тема на ми излегува но сепак постои?? Пример, напишав "Осаменост" и сосема трето ми излегуваше, но темата никаде ја нема.
Даа, тоа сигурно, не се разбирам и затоа не зборам многу ))) Отприлика по тебе ? Инаку зошто не ми ја отвара воопшто фемина како страна ( femina.mk ), а форумот без проблем.? Пробував од разни броусери и не сака никако, ни од пц ни од мобилен ?
Позади добар коњ (кобила во случајов), се дига многу прашина Искрено, ме боли увото, многу. Од општата категорија 'члленови', знам дека треба да очекувам секакви реакции и спремна сум за нив, уште пред да пишам нешто. Но од модератори и администратори, ако има селективна правда, и те како ме боли увото. Мора да се научиме што значи 'правна држава' и како функционира... без врски, преференции и предрасуди... и то Ќе ставале.. Кажа некој од модераторите пред неколку страници.. Мислам РеинБоу. Затоа и има толеранција (се додека не го средат тоа) за тие кои пишуваат на латиница.
Линкот е невалиден, истечен (често е така во постари постови), или пак евентуално ти е слаб нетот и не може да ги лоудира сликите на тема со многу слики/гифови
Или тоа што ти го наведе Специ е причината или рефреширај еднаш-два пати па ќе се појави. Ако има премногу слики најчесто некоја може да не ја покаже.
Ќе може некој да ми објасне како се ставаше слика или gif во потпис. Пробав неколку пати но не успеав Наместо гифот ми стои само како линк
Исто како што би ставила во обичен коментар слика или гифче - кликни на копчето со сликичката (горе десно во опциите, одма до смајлињата) и ќе ти појави прозорче каде треба да го ставиш линкот. Се надевам ме сфати
Има опција да блокнам член? Една не можам да ја читам, а и ме вреѓа од околу, па може модераторите да ја опоменат малку.
Има опција а игнорираш член и да не читаш што пишува. Кликни на кружното аватарче, на малото прозорче, ќе ти се појави, меѓу другото, и опција 'игнорирај' - со црвени букви.
@RainBow дали Someonespecial е трајно банирана од форумов со оглед на тоа дека не се појавува нејзиниот ник?
И јас истото го прашав и ми го избришаа мислењето. Така да ако некој знае нека ни каже пред да види модераторот.
Јас претпоставувам дека е заради тоа што се навредувале со Vitaly па и овде имаше пишувано за тоа. Ама ајде нека не' удостои некој модератор со одговор. Само се надевам не е трајно банирана, таа беше една од најдобрите ликови овде...