пробај вака, десен клик на анимацијата/сликата open in new tab, и таму кога ќе ја отвори само сликата,копирај го горе целосниот линк стави ја помеѓу
Не знам каде да го поставам прашањево, па ајде тука. Ме интересира зошто постојано се бришат мислења, кои сметам дека се сосема на место. Конкретно, пред неколку часа поставив прашање во Општи прашања и гледам дека сега го нема. Не сфаќам. Темата е наменета токму за тоа.
^ Ако постои соодветна тема за прашањето, со право е избишано. Ако не постои тема, тогаш има некоја друга филозофија зашто се бришат мислења.
во сопствени мислења провери дали ти постои мислењето, ако постои ќе видиш во која тема е....а ако не....е тоа е тешка филозофија,мистерија која не е разрешена може има фемински триаголник и од време на време ги снемува мислењата
знчи сакав да проверам на кои мислења имам ми се допаѓа, арно ама едно ми вели таман да го отворам информација дека немам право да ја читам таа категорија, што е проблемот??
Баш забележав, кога ќе отидам на профил кај некои членови кај што е статистиката има само пребарај ги мислењата а нема каде најмногу била активна?Нели категорија и тема,процент... Тоа го имасамо кај некои, знае некој зошто? Еве пример на мојот профил,порано имаше,сега нема
Најверојатно поради големиот број на мислења, барем гледам дека кај сите вас кои имате розево и црвено цветче не пишува во која категорија и тема се најактивни Ете, Виножитка ме претркала
Има начин директно да идам на мое мислење во некоја тема, освен да вртам страни во темата или во мои мислења? А не ми текнува на зборови што сум пишувала
Зошто кај добиени ѕвездички, можам да видам само до 100тиот член. Останатите добиени не можам да видам од кого се и за кое мислење?
Ако отвораш преку твојот профил во добиени ѕвездички ги покажува само првите сто, ако кликнеш на ѕвездичката под твоето корисничко име во некоја тема, ти ги отвора сите лајкнати мислења по страни.