Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.818
    JaneMarple, Caramia сите беа дупли профили, плус уште еден после тоа, Faustina кој е исто баниран. А ќе бидат банирани и сите наредни. Baba rada има две недели бан, не поради последната отворена тема, туку поради навредите тука што ги напиша, иако веќе еднаш беше банирана од истите причини. Затоа сега е и банот подолг. Ако се продолжи така ќе премине и во траен. Знаете одамна дека никогаш никој не бил баниран без причина, ниту пак банираме со некоја леснотија и имаме доста голема толеранција за сите.
    Ве замолувам да не ја полните повеќе темава со оф-топици и препукувања.

На Joi, ocicka2014, MarigoldA и 17 други им се допаѓа ова.
  2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.740
    Допаѓања:
    38.491
    Колку најмногу слики може да се прикачат во еден пост? Истото прашање се однесува на видеата.

П.С. Одамна се сомневав дека Caramia е дупли профил. Само не ми текнува која членка пишуваше на ист начин.

3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Јас имам неколку прашања

Колумбо е зачленет на 26 август 2015 , Jas licno e зачленет на 14 октомври 2015 . Според тој што е одговорен за банирање перма , овие двајца се заеднички профили. ОК.
    Тоа значи дека скоро 3 години седеле со дупли профили на форумов. Прашањата се следни
    Зашто е баниран сега а не во првите месеци, тоа значи дека секој може да си има колку сака профили , бидејќи очигледно нема контрола , све што треба е да се држи под радарот , коментар ваму , коментар таму.
    И ќе си седиш со колку сакаш профили ...

Друго од кај јас да знам дека е ова точно , може засметал бидејќи го бранеше името и имаше притисок дека смета па ај бан (мислам на никој не му е гајле пошо е вмровец , да ги банираат утре сите , никој нема да му е гајле нели ама пак) . Утре може да засмета на пример @DAngel па да ја поврзе со некој рандом член од 2012 и да каже , два члена еве бан ... Ние како знаеме ќе прифатиме , ќе викаат сите лелее како можела така , тие десно крило ќе се радуваат и итн итн.
    Лесен начин за злоупотреба на моќ нели, што е гаранцијата дека тој што банира стварно банира правилно?
    Еве и јас на пример ја карам и ќенќам кога можам реин и така ќе биде додека не пцовисам или сум баниран перма , утре ќе каже фак оф Јипи доста ми досаѓаш, заеднички си бил со симе1234 профил еве ти бан ....
    3 год значи човекот сте го оставиле со дупли профили , или невнимание да не кажам не вршење на задачата или одмазда и злоупотреба на моќ.

Кое е ? КОЕ? едно од тие две е , одговорност мора да има......
    САКАМЕ ПРАВДААА И НОВИ ИЗБОРИИИ на глобален модератор.

А браво за креативноста на колумбо , да земе да пише и да се цитира со двата профила и да си лајкува притоа викајќи дека нема кирилична подршка ... NEXT ... LEVEL ....MINDFAK

NEXT LEVEL 8)8)8)

На Gosh, ane.bella, Rabbit и 11 други им се допаѓа ова.
  4. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.569
    Допаѓања:
    174.951
    Потполно се согласувам со напишаното.(y)
    Треба да се обрне внимание на дупли профили ,у старт а не кога ќе избие војна :emo:

На Joi, Rama, diskreten32 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.818
    Беа пријавени профилите, па тогаш ги проверивме дали се дупли. Има многу профили, за жал не можеме да ги чешламе сите. А и банираме кога апсолутно немаме никакво сомневање.

На Yipman2, Joi, SummerGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.395
    Па реинке ти си сама а на форумов има 111,000 членови нормално дека нема да можеш

На SummerGirl, buba4e89, ЕденЧлен и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.775
    Добро де , зарем не можете до толку да ги фатите дуплите , и повеке профили ?
    Ип адеересите на сите ни ги покажуваат , како е можно да "живеат" тие профили сеуште ?

На buba4e89, SummerGirl и Feminka22 им се допаѓа ова.
  8. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.613
    Да и се фатите на баба рада за "путето", не сакате да си признаете дека беше многу поинтересна и позабавна од тие што ја оговарате. И на Колумбо да му се фатите, и на тој јас лични и на КараМиа и не знам уште кој беше.
    А ти Јипи доста со бљувотините за вмро-сдс овци, и тука ли?
    Се јавив на форумов, да не си мисли некој дека ме банирале дека одамна ме нема. :*
    И викате дека ако е од ист ај пи мора да е иста личност? Ај брееее, свашта :puke:

Џабе е и ако се формира форумско обвинителство тука.
    Изненадена сум за КараМиа.
    Предлагам да се разоткрие и профилот на Јипман и сите од негова ај пи по дифолт дупли на Јипман. :P

На zalosna, Cka, SummerGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  9. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.437
    За Баба Рада и Колумбо немам изградено мислење зошто не сум ги читала нешто посебно...
    А што се одесува на Карамиа/Аура/Асистенка/Виши , ако ви е интересно да читате трол со милиони измислени приказни и претставување како маченичка, страдалница и играње со чувства на жени во најосетливата тема на форумов свака час!

На Offspring, Gosh, wannaBeMomma и 7 други им се допаѓа ова.
  10. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.663
    Допаѓања:
    175.178
    А НОВАВОН ја заборави ?
    Тогаш ми беше најжална ;(

На ilyan, Joi, makedonkamak и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.613
    Е ајде бе, овие сите биле иста личност? Немогуќе. Може и да биле сестри, братучетки, мајка и ќерки итн... ако биле од иста ај пи.
    Ако збориме за измислени приказни, колку ги има овде што се филмаат и измислуваат и се смешни бидејќи мислат дека некој им верува али они се "јаки" умислени форумџики.
    Ако веќе си играме детективи, треба многу приказни да се проверат :D

На ane.bella, zalosna, buba4e89 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Кои се мУри тие умислени форумджики?? :)))
    За КараМиа и jaс помислив дека е дупли профил, :) мада, само у 40ка ja срекавав.

На Joi, SummerGirl и Abeja им се допаѓа ова.
  13. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.276
    За КараМиа знаев дека е Асистентка,се познаваше уште стартно,по стилот на пишување,се чудам како успевала до толку да трола(како што тврдат погоре со повеќе никови):o со мене беше океј и во други теми кај што ја читав :D

На Gosh, Harper, theowndemon и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Јас пак за баба Рада не можам да се изначудам за поддршката тука. Како може бе возрасни, зрели, образовани личности кои патем продавате овде морал и сакате да ве сфатат сериозно, да се смеете на троловски теми за тоалетни хартии, вагинално селфи, потечен пенис и слични гадни глупости?! Да не зборувам па уште за она пострашното, потсмевот во теми како Самоубиство и играње мајтап со млади личности зад екран што дошле тука за совет... :x

Не знам воопшто ни како глобалната модераторка и администраторите го разбираат поимот internet troll, но ова на какви сè овде им се допуштаат 100 шанси и привремени банови (а на некои ни тоа), е срамота.
    Ама нема врска, после срамниот потег месецов, јас лично не пријавувам веќе ниту поединечни мислења ма какви и да се, ниту членови. Дотичните едноставно не го заслужуваат ни тој придонес од мене како член на форумот, а не па бесплатно модерирање што го вршев со месеци лани (и за што длабоко се каам).

На sweet-cherry, Gosh, Mr. Right и 19 други им се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.395
    Каков потег шта се то догодило просветли ме.

16. carangigia

carangigia Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    6.663
    Беше бaнирaнa, oвa гo знaaт дури и птиците нa грaнките. :rofl: Скoрo месец пoминa oткaкo се врaти, aмa уште гo немa пребoленo бaнoт. :rofl:

Едвaј чекaм дa се врaти Baba Rada прaвo oсвежувaње е нa фoрумoт. Мнoгу ми е релaксирaчки лик и никoгaш првa не пoчнувa кaвгa.

На SummerGirl, zalosna, Abeja и 3 други им се допаѓа ова.
  17. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    39.631
    Шегобиец си била ти :)))))))))

На Gosh, Mr. Right, ane.bella и 9 други им се допаѓа ова.
  18. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Како не ви здосади да се препукувате и да се натегате во оваа тема? И после ќе ве бришат нормално дека ќе ве бришат. Што велат Србите : Здосадили сте и Богу и народу. Од каде ви е таа енергија да знам само. (facepalm) :drunk:

На Rama, zalosna, buba4e89 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.395
    Џенски сме или што?:muscle::devil:

На SummerGirl и RAF Camora им се допаѓа ова.
  20. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Јас разбирам дека се случува некој да има тежок и напорен ден, ама тоа не е оправдување за вакви испади. Нека си најдат издувен вентил . (fingers)

На zalosna и Feminka22 им се допаѓа ова.