Ништо не е немогуќе со шизофрен и психопатен ум како нејзиниот! Живее за да трола! За неа никој не изигрува детектив, самата си се мести, сака да биде трол, ама не ја бива! Колку треба да си отиден со умот да си поигруваш со жени што имаат проблем со забременување?! Е тука ми се згади од неа!
А зошто мислите дека ако некој пријави мислење дека одма ќе се избриши? Колку шо знам модераторите се луѓе, не роботи - можат да проценат. Just saying, tho.
Со колку мислења се станува популарен член? И зошто на некои членови наместо истакнат/популарен член им стои нешто што самите си напишале? Може секој тоа да го направи? Спојлер sorry for the distraction
@Someonespecial не е модератор, а кај неа стои free-minded aesthete? И кај друга членка имам забележано, само не ми текнува која во моментов.
Колку е тоа привремено ? И мора ли да се прашува за секој поединечно на темава, има тема Банирани корисници, би можеле да пишете таму и да нема нагаѓања.
Би можеле, да. Dangel - 3 дена, WildMk - 4 дена и buba4e - 3 дена. Поради една друга расправија која веројатно не си ја прочитала, во темата Зошто убавите и привлечни девојки се сингл?
Зoштo нa тoлку нaвреди и препукувaњa сaмo јaс сум бaнирaнa вo темaтa дa ми се oбјaсни? Пишaв и дo aдминистрaтoри, чекaм oдгoвoр.
Do moderatorite: Zosto e baniran korisnikot @Atraktiven? Se izvinuvam deka pisuvam na latinica, nesto stana frka so telefonot.
Не смеам да се обидам да одговорам. Членки погоре споменати навредуваат секој ден по темите и си добиваат безброј банови, еднаш на три дена, еднаш на два дена, па на четири и тн. А некој ако му противречи на админот добива закана дека следниот пат кога ќе навредува (а навреда е дискутабилен поим на форумот,) ќе биде баниран од цел форум. Чисто онака да си пишам да не испадне дека не сте знаеле Епа драга сесре Брижо не смеам да пишам за селективноста и субјективноста во начинот на модерирање, а може некој да го сфати како навреда па да добијам траен бан. Затоа ќути трај сесре, немаш право на таков одговор. Ќе ти доаѓам у визита со колач од сливи додека си на пауза од форумот. Доаѓај ми и ти со нешто замесено и тазе печено. Коа сум тука, постои ли некоја евиденција на форумот кој колку пати е баниран? Или треба да си броиме? И зошто нема правило после колку привремени банови ти следува траен бан?