Ова последново беше врв, типкава повеќе од 16-17 нема.Моја генерација праи ваков бош муабет и со вакви изрази.. јас уште одамна апелирам овде ама канта тропа јас кога зборам
Па затворена е темата и банирана е членката, колку што гледам. Саат-два истрола со темата и се позезавме/насмеавме на сметка на тоа, голема работа. Не е причина за толку да се замарате.
Брутало искрени мислења?Извини молим те ама и @Gosh и @Dust знаат да бидат оштри на јазик ама не тролаат Сакаш уште да копам?Сакаш? @sjdgo па типувам, обично моја возраст прават вакви филмови и се занесуваат.Не знам магии не знам што не знам како @Someonespecial Спецке денес е она утре ќе е друг.Двајца тролаат ЦЕЛО ВРЕМЕ.Сто пати пријавив дури и јавно кажав.Што повеќе?
Немам отворено теми. Немам шашави коментари. И тоа во таа тема е мое лично мислење во општ контекст,не е таргетирано кон конкретна личност.
Ало... за кого зборувате бе? За Демонче? И јас и/му лајкував коментари... во кои 'си кажува' дека е трол
Стварно,ма што си се фатила со тоа? ЈАС НЕ СУМ ТРОЛ,НЕ ТРОПАМ СО УЛАВИ ТЕМИ И ШАШАВИ,НЕДОЛИЧНИ МИСЛЕЊА. Оди на Google и прочитај што значи тролање!
Не се расправам.Само кажувам што мислам, таков дојам имам и си стојам позади тоа. @nextredstyle хахаха добро не се напињај.Не ми беше целта да се напнеш и да почнеш со caps да штракаш.Chill
Имам право да се бранам кога некој ме напаѓа. Понекогаш сум дрска и остра,ама тоа само кога луѓето си го бараат. Под тепање време мислев барање и добивање корисни информации,како и можност да помогнам некому со мои информации.
Не мораш да ми се правдаш не ми е потребно твоето правдање. Биди си ти дрска колку сакаш ама и некој друг може да е.Клин со клин се вади