го знаев ова, само мислев дека кај мојот профил има некој проблем зошто не можам да ги видам тие над 100. Фала како и да е.
Како да ја пребарам темата! Нова сум на форумот ( пред 1-2 месеци се зачленив ) и кога ке сакам да направам нова тема за нешто незнам како да ја пребарам дали има иста или слична такваа тема .. одам на тоа горе пребарај го форумот и ке го пишам насловот и ми вика не се пронајдени резултати и јас ке ја отворам темата и ми викаат дека има такваа иста тема и ке ја избришат... помош ве молам!!
Можеш и да видиш, во самата категорија, најгоре, кај што пишува „ нова тема“ до него има “пребарај ја темата“ и во тоа пишуваш наслов на темата што сакаш да ја отвориш.И ќе видиш дали има слична, иста или нема, ќе ти даде резултати
зошто на една тема не можам да ја видам последната страница кликам таму на последната а пак ми ја отвара претходната што да правам??
Можеш да ја видеш само со друг прелистувач. Тоа е најверојатно бидејќи биле избришани повеќе мислења во темата.
Дали кога додавам некого за пријател, членот добива некакво известување т.е. може да го види тоа. Или пак јас да видам дека некој мене ме додал за пријател?
Имав прашање во Општи прашања дали имало земјотрес но гледам дека од таму ми е избришано мислењето. Отидов во земјотреси темата и таму не го најдов!! Можете да ми кажете зошто ми е избришано мислењето и ако не е каде е?
Дечки зошто кога сакам да си ги видам сопствените мислења ми го покажува ова Спојлер Информација Немате дозвола да го користите системот за прабарување.
Не треба да се ставаат, ама ете... Кога ќе имам време ќе ја прочешлам темата да ги префрлам сликите и еве уште еднаш ве замолувам да ги ставате сликите во соодветните теми.
Како да цитирам мислење од една тема, и да го одговрам тоа цитираното во друга тема? Како што ги цитирате некои мислења во темата : Смешни мислења. Се надевам некој ме разбра.
Гледајки ги темите на мода и убавина видов неколку очигледни дупли теми. Додуше на фемина врие од дупли теми. тема 1 Одри Хепберн тема 2 Стилот на Audrey Hepburn тема 1 Британското кралско семејство тема 2 Стилот на Војвотката Кетрин И двете се во подфорумот мода, истите слики на двете места.
тема 1 Стилот на актерките од турските серии тема 2 Стилот на Serenay Sarikaya (Јешим) Во темата 1 пола постови се за таа Јешим нема потреба од дуплирање тема 1 Крзно - природно vs вештачко тема 2 Палто од крзно
тема1 Кратки пантолони тема2 Комбинации со кратки панталони тема3 Кратки панталони со висок струк тема 1 Злато или бижутерија? тема 2 Бижутерија или скапоцен накит ? Moрав во повеќе поста поради ограничен број веб адреси. Не се само овие теми. Има уште неколку во кои едно исто се збори или исти слики се ставени. А и дел од овие дупли теми со месеци стојат вака, никој не ги приметува. Има толку слични теми во мода и убавина. Има толку теми кои треба да се префрлат во одделот слики. Не знам и не е битно кој модератор го води мода и убавина подфорумот, ама е каша попара. А после кафе-муабети е втор по посетуваност дел од фемина, па жени сме. А ич не се обрнува вниманиена дупли теми, дупли постови и на глупави мислења. Поработете малце.