И мојот потсмев за некои работи кои јас ги сметам за глупости не треба да е навреда кон некого тогаш, исто и со било која друга членка која цитирала мислење од кое е згрозена или едноставно не се согласува. И доколку друг опомени би било смислено, ама ти...затоа и си мета често тука.
Прашањето е кои мажи од форумот останаа слободни за да им се пуштам ? Оти не би сакала да имам толку слободно време ко жеништава на форумот за карање , барем да најдам некој слободен и да си се тргнеме на страна и подалеку од виртуелниот свет. Доколку можеш да помогниш би ти била благодарна
Еден и за мене. Перам, пеглам, готвам... Мек како памук, заслужувам нели. Дај модератори, реагирајте кај што треба со време, или дајте вие пристрастните тргнете се на страна. Не сте од вчера да не научивте што уствари е работа на модератор.
Модерни и не месени и не отстојани од вечер сме па вака крути и груби делуваме. Не сме ние памук-меки.
А вие шо се неќите оти не се клајте на игнор и не си седите во ваше кругче да не замарате форумов на глобално ниво? Just saying tho. Пишам за да не останам покусо.
Ај и јас нешто.Многу се препукувате,па теми се заклучуваат.И должни и недолжни членови добиваат банови.Како тргнало,ќе тураат клуч на цел форум,што можеби е и најдобро решение. Наместо заеднички да се најде решение како да се искорени нееднаквоста на форумов,полните страни на темава со нагаѓања кој кого цитирал и трачарел и кој има повеќе профили,а кој не(а реален,непобитен доказ никаде нема).
ти и @WildMk сте срцето на форумовми го разубави остатокот од денот @Bridget and @Abeja се мозоците на форумов..а сите останати мои сакани виртуелни пријателки сме крвотокот...слепи црева веќе знаеме кои се