Прашање бр. 1 Зошто не се воведе забрана за постирање во темите „Фемина инстаграм“ и „Поинаков фемина инстаграм“ после 8 часот навечер? Радикален предлог бр. 1 Заклучете ги темите навечер. Едит: Радикален предлог бр.2 Банирајте ме. (don't) #ИзмаченаДуша
1. Што бараат постовиве тука во тема „Историјата на македонскиот народ“? Изгледа некоја мала утка ќе да е @Mr. Right @John Snow 2. Кога ќе се изборите за форумџика, дали ќе има конечно избор и за машките кул членови (и зошто не бе )? Да знаеме да почнеме со време да се спремаме хехе
Мало смо се збунили хахаха Мој предлог ако веќе се кандидираат машки темата да се преименува во ,,Форумски ЧЛЕН на годината”
1, Неко се мало заиграо со мислењата па ги стаил кај му дошло прво 2.Ако има избор и на машки членови треба со време да бидеме известени.Ќе треба да се најде шеф на кампања,да потплатиме агитатори,пилиштари да лепат плакати и тн.
Спремете нешто за поткуп, пудри, садови за домаќинство, облеки, обувки да не гласаме на празно не иде некако. Еве мене како дете можете боенка или кукли да ми купите.
Але аман па и ти сега..оти си таква скромна На сите жени по еден вибратор а на сите машки членови по едно туце кондоми..а на тие што не применуваат секс и мастурбација, е за нив по едно пакетче со чоколади животинско царство
@Someonespecial ги видов мислењата и се зачудив. Каква врска има патувањето со историјата на македонскиот народ - не знам. Инаку на темава, ние си прашуваме, ние си читаме, ние си одговараме и така.
Prasanje do nekoj od urednicite na forumov Zosto koga se bira forumdzika na godinata ne e samo anketa tuku se ostava moznost za komentari? Mislam deka sekade kade se glasa moznost za komentar ne treba da ima. Koga ke zavrsat izborite neka komentira koj sto saka. Vo tek na otvoreno glasanje ne bi trebalo. Plus sesto se pisuva, navredi do nebo, nevistini, se sobiraat simpatii od drugi clenovi,.... Napravete da bide ednas kako treba bez drugi a vliaat na necii odluki.
Relax, се бира форумџика на годината, не бираш премиер на државата па предизборни молкови ау чуда . Не го квари најинтересното
Форумџика на годината, феминка на форумов..една и единственаТА ЖЕНА, МАЈКА, СОПРУГА..НАЈ ХРАБРА, НАЈ ИСКРЕНА, ВИСТИНСКИ БОРЕЦ..жена која ја споделуваше својата мака со целиот свет....ЖЕНА поради која заплакав врз лаптопот, мајка која ми го стегаше срцето и душата...НЕВИДЕНА ХРАБРОСТ, ОТВОРЕНОСТ, ПОЖРТВУВАНОСТ.....ПРАВА МАЈКА.... САМО @galapce може да ја понесе титулата за најфорумџика на годината..членка која длабоко допре до нашите срца