Гледам @RainBow на форумот била. Да си прашам пак. За што се користи нашата локација? @Mihajlo @Femina
@baba Rada обиди се со тоа што на Your Profile Page, оди кај опцијата Signature каде ќе ти се прикаже гифот, кликни на празното место во коцката за да ти се појави курсерот и стисни backspace, и потоа само кликни Save Changes.
Браво душо, фала ти многу..ете што е културно моме.. Сега сум на мобилен, кога ќе уклучам лаптопот ќе се обидам така.
Како бе бришите коментари што не се оф топик и не кршат правила?? Или си ги чувате га*ојте само една со друга?
Абе оти ми бришите постови каде аргументирано дебатирам, и на оригиналната тема, и на СДК??? Кој има проблем со изјавата дека сите се користите со криминал? Стварно сте недоделкани сите бе
За бришење мислења први сте, а за одговор малку послабо. Која анонимност ја имам јас ако барате да ми користите gps локација? И од која потреба ви е мојата локација? Нови реклами спремате?
Каква чест со еден одговор не не удостојуваат на нашите прашања што ги поставуваме. И по 20пати да прашаш џабе е божем не гледаат, а земи пиши нешто оф топик одма се брише како тогаш одма гледате и читате? Јас ли треба да ве учам како треба со членовите, а најмногу со тие што се активни и квалитетни, си одат многу добри ликови чукнете ја главата зошто. Се бришат мислења без праќање на причина, си прават што сакаат исто како во државава што е ситуацијата така и на форумов. Страшно. Секоја чест на исклучоци ај да не ги ставам сите во ист кош.
Воопшто не би требало да се појавува барање за локација, бидејќи ниту собираме такви податоци, ниту би сакале да собираме. Во кој момент си го добила барањето? Би било добро детално да ми опишеш како се појавило ако имаш можност. На форумот има системи за статистики Google Analytics и DotMetrics (сите сајтови користат вакви алатки), па можно е заради нив да ти се појавило барањето (исто така можно е да се појави барање за анонимна анкета од DotMetrics, на доброволна основа). Можеш да бидеш сигурна дека барањето во никој случај не потекнува директно од нас – одговорно тврдам дека ние ниту бараме, ниту чуваме податоци за ничија локација.
Михајло, а знајш дека некои модератори, субјективно бришат мислења? 'изговори' - 'така е правило', ако не е за сите исто правилото... не се ништо друго.. освен изговори.
A zosto mislite deka nie sme vo nekoj sojuz kontra nekoi clenovi na forumot I cekame samo da fati krivina I go demneme I briseme vo site mozni kategorii ? Ednostavno e se primetuva mislenje sto ja nosi temata vo nepovrat nasoka bezrazlika dali clenot e tuka od pamtivek ili vcera se zaclenil. I mene me brisele koleskite koga se razvila diskusija sto ne vodi vo dobar pravec a sum del od timot , pak ke povtoram ne e lov na vesterki ako ima nesto sto smetate deka ste obespraveni piste na moderatorot od dadena kategorija , poveke sme se sumira se razgleduva I se nosi konecna odluka , ne e nisto licno