Луѓе може помош? Со месеци се мачам и не ми текнало да прашам како се ставаат glitter-graphics во потпис?
^ Контролен панел - Профил - Потпис - ќе ја кошираш анимацијата и во делот за пишување одозгора имаш img ќе стиснеш на тоа и измежу нив ќе го поставеш линкот. Ама анимацијата отвори ја во нов таб.
za-forumot/spisok-na-moderatorite-po-kategorii-t3345/ Си ги имаш овде модераторите по категорија, побарај.
Да, освен скриеното катче. Одлогирај се од форумов и прошетај како гостин, ќе видиш кај можеш да влезеш, кај не тоа можат мислам само модераторите да отворат. Прати им лп за која цел сакаш, ќе отворат
Mислењата можеш да ги избришеш по 30 минути од нивното пишување и да ги редактираш по 60 минути. Од страна на администраторите нема бришење на мислења. Само администраторите можат да отворат тема во хуманитарни акции.
^ СДК* Вчера се случи нешто, па се редеа офф топици. Темата беше заклучена, мислењата избришани, а сега СДК повторно е отклучена. Како ништо да не било
Зошто кога поставам видео во некое мислење и идам на Преглед ми го покажува видеото,но кога ќе го испратам мислењето го нема?
Кога одам на последната страна во СДК покажува ми ја 2143. Одам на следна, не бива. Само кај мене ли е вака?
starbucks изгледа само кај тебе е така, пробај да се одјавиш и потоа пак најави се, и мене така ми беше, јља така напрајв и сеа ми е во ред