Tolku vreme sum na forumov, a ne znam kako da oznacam nekogo vo poraka. Malo pojasnuvanje ako ne vi e tesko
Ако сакаш на повеќе членови да им одговориш во исто време, на секое нивно мислење кликнуваш на ,,цитат" и после кај што треба да го напишеш одговорот ќе ти се покаже да ги вметнеш цитатите во одговорот и после им пишуваш на сите одговор во истото мислење. Се надевам ме сфати.
До кога ќе биде банирана баба Рада? И ако е веќе банирана, зошто повторно само таа, не дека се карала самата со себе...
Нова сум на форумот и не ми е јасно нешто. Зошто каде што се пораките ми пишува 0 кога јас сум пишувала во неколку теми? Колку што знам секое мислење треба да се брои со 1. Но јас имам пишувано во неколку различни теми и тоа имам неколку допаѓања од тоа и пак си стои 0 кај пораките. Зошто е тоа така?
Зоошто не ми ја прифаќа сликата која што сакам да ја ставам за профилна? Вели дека е преголема. А нема врска на претходниот телефон пробав да ја ставам истата слика и ја прифати а сега овде несака да ми ја прифати. Само оваа сега што ми е. Инаку други слики несака пробав многу но ниедна не ми ја прифати.