Имав еден ама ја заборавив лозинката и не можев да го оправам. А инаку на претходниот сите слики ми ги прифаќаше.
Знам ама си ја заборавив лозинката на другиот профил и неможев да се најавам повоторно и со направив друг. Сега само еден имам
Подобро пиши им на одговорните. Не е дозволено 2 профила. Ти можеби го користиш само овој профил, ама од кај да знаат дека нема да го активираш пак тој.
За некои е и по 100 дозволено, некои напуштиле еден и се наоѓаат такви како тебе да им попуваат. До тоа ли додје да модерираме? Модератори нека навредуваат, не мора и за нив санкции. Немој случајно пасворд да си заборавиш, одма ќе те банираат. Пола форум има по 2 профила, еден за дружби, еден за ако сака да праша нешто а и е незгодно од првиот оти пола форум ја знае Ај, доста го дрвите.
Па нели одма ги фаќаат тие што имаат дупли профили ако пишуваат и од двата ? Јас така знам . Демек ако пишуваш од два одма ќе те банираат . Да си направам ко така уште еден и јас . Да си ја латкам по темите во моменти на досада
Нормално дека не можеме сите профили да ги чешламе и проверуваме. Го правиме тоа ако има нешто сомнително или ако има пријава. Ако се испостави дека се користат истовремено ќе следува бан.
Па и логички е да е вака . Таман работа ако секој еден профил се проверува да не е дупликат на некој Еве бре кој рече дека Реин не одговара . За секунда ни ги реши дилемите , т.е мене ме одврати од идејата да си правам уште еден акаунт. Ќе ме фатат одма мене . Прибидејќи тешко ми е да пишувам литературно
@Mrs.Precious Стисни "Цитат", на кое мислење сакаш, потоа во делот каде пишуваш ново мислење, иди на " Вметни, внеси цитат", како беше и откако ќе ти биде вметнат, и бидејќи ти треба за друга тема, копирај го, па го пренеси во темата каде што сакаш. Значи исто како класичното цитирање, само наместо да го објавиш во истата тема, го селектираш и копираш во другата тема