Кога и е кликнато ,,Цитат" може директно да оди во друга тема и да го вметне, не мора да го копира па пренесува така.
Зошто ми беше избришано мислење од СДК без цитирање? Јас не ја цитирав @LiliBoz , само добив инспирација да споделам случка. Или некој од Анима Мунди се најде повреден зошто нападнав вербално куче? Кој е модератор таму? Стварно сакате да си губите членови. Ај за мене и онака не сум а нешто мн активна (не живеам на форумов), ама модератор реагира дека не бегаат членови, напротив имало повеќе од било кога. Епа во темата " каде е...?" не би рекла баш така. Само напред со ова темпо. Ќе ви останат новите корисници (троловите).
Не си едина и мене ми ги бришат, а и башка оној што праќа провокација стои. Трагедија. Више немаш право на свое мислење, за жал.
Имам бе, дома. Маж не ме прекинува додека зборам Одве само за издишки остана, тоа што не сакам дома да ги растажам, тука го чкрабам место на лист. Евентуално некој совет се бебе... па ќе поминат и овие фази, немој после некој да ме бара кај сум!
Со тоа само за тебе ќе биде избришан разговорот, кај другиот ќе стои. Ако тој другиот ти врати во истиот тој разговор, кај тебе пак ќе се покаже целиот разговор. Инаку класична опција бришење нема.
^Има опција прифаќај/игнорирај идни пораки откако ќе напуштиш, ако го кликне второто нема да ѝ се покажува после воопшто разговорот и да пише пак другиот @Mrs.Precious