Ако си коментирала, тогаш ќе има ѕвездичка. Еве заокружив. Кликни на сликата, и убаво ќе видиш. Или едноставно копирај го насловот, и пребарај кај твоите мислења. (ако е предолг, само првите зборчиња)
Па на последните теми кадешто коментирала, коментирала со некои чкљ букви.. http://forum.femina.mk/profil/Teresa94/posts/
Зошто неможам да ги најдам темите Општи прашања и Сакам да прашам...Прво ми ги покажуваше заклучени а сега воопшто не ми ги покажува?
Темата сакам да прашам е заклучена многу одамна, но еве линк : kafe-muabeti/sakam-da-prasam-t1298/ А општи прашања еве ја : kafe-muabeti/opsti-prasanja-t9731/
Женски како да направам линкот кој ќе го ставам од песна да има и слика, како на сликава? (земав нај-рандом мислење кај што има слика, мислам дека се гледа што сакам да постигнам)
Како можам да направам некоја членка да не може да ги чита моите мислења или да пријавам лажен профил?
Јас како што знам, може да направиш ти да не и ги читаш мислењата. А не верувам дека може да направиш, да не ти ги чита.. А за лажните профили, мислам дека во темава се пишуваше, ама сега е затворена.. za-forumot/banirani-korisnici-t1960/930.html Сега најверојатно треба на некој модератор, да му се испрати ЛП..
Го видовте последново чудо што се случи на форумов? moda-i-stil/devojki-mi-kaze-ako-jas-izgledaat-dobro-vo-ovaa-obleka-t13604/#p1228661 Што е ова? На секоја минута се отвораат нови, дупли, глупави и целосно бескорисни теми кои не поттикнуваат никаква дискусија. А, се повеќе и повеќе тролови се зачленуваат.
Порано кога читав теми на форумов имаше една тема Општи прашања.Сега ја барам ама заклучена е.Зошто е заклучена??
Не сум баш запознаена ама веројатно се чисти од офф топици , како и да е би требало да ја отклучат деновиве .
Да, за жал точно, се повеќе и повеќе тролови, нормално како расте и форумот. Уште еднаш ве молиме да не им враќате, само повеќе оф-топици се создаваат, а мислењата секако се бришат. Едноставно пријавете ги и вашата работа е завршена. Ќе биде отклучена Општи прашања утре.
Ако сметаш дека некој профил е лажен, пријави некое мислење од членот и како причина наведи дека сметаш дека неговиот профил е лажен.