Јас имам прашање, може е веќе поставено, но ете, барем како потсетник нека биде. Може да се направи апликација за телефони од форумов? Многу полесно би било за користење.
Па не е лоша идеја да се отвори тема вештачко оплодување - муабети. За лајт муабет. Ќе има повеќе прегледност за тие што пребаруваат од една страна, а од друга може во новата да се тера муабет и за што сте јаделе вие што проаѓате низ ивф...
@RainBow Зошто е заклучена темата Introverts united? Заради хир на една провокаторка? И не ми кажувај оти се буневме, тоа е затоа што сме интроверти и ни смета тоа што не сме разбрани.
Зошто ја заклучивте темата сега? Немаше никакви оф топици, се зборуваше во врска со интровертноста и имаше мемиња такви. Нели тоа се бараше од нас? Катастрофа. Барем во кафе муабети да ја преместевте.
@RainBow prvo da se izvinam za latinicata, vo momentov nemam pristap do kompjuter. I mene me interesira sto se slucuva so temata? Mislam deka se razbravme vo vrska so off-topikot, i ne smetam deka poslednite mislenja gi narusuvaa pravilata. Zasluzuvame obrazlozenie za ova, ako nisto drugo.
Темата е/ беше насловена Introverts united и беше наменета како катче за интровертите и нивното секојдневие/проблематики, позитивни и негативни страни како и дискусија за исти, како таква и се користеше, во истата никогаш немало ниедна кавга/вреѓање/омаловажување баш напротив слога и позитивност. Некој да објасни кој беше проблемот со иста?
Црешке ова е далеку од чет. Има текстови, слики и не е чет да пишеш по една реченица и толку. А како ви се оставаат теми кои се полни со провокации, омаловажување, караници отворени тогаш ни метла не заигрува,тие теми треба да бидат заклучени.
На некои едноставно им смета позитивност и дружење, сакаат драми и карање да гледаат за сеир да фаќаат и затоа ваквите теми ќе си трпат заради тоа. Жално.
Ни лево ни десно , имаше опомена сабајле дека се иде оф-топик со одредени дискусии во темата тој се испоштува,сега пак проблем,ајде барем бидете стриктни што според вас е дозволено да се дискутира во темава а иста да остане активна и интересна за дискусија?
Нема одговор, тоа е проблемот. Е да биде уште потрагично сега ќе дојдат оние ликови кои обожаваат карање и провоцирање и ќе почне драмата. Активност на форумот де.
Приклучете ни се во ФМЌ, ќе си збориме и за интроверност, тоа е тема за чет муабети. Не се нервирајте за една тема (која искрено вака гледано од страна е полна со чет муабети и онака само слики да се постираат некако не иде во категорија психологија нели ). Ве чекам во ФМЌ.
Накратко: Бараме да се дозволи темата Introverts united да се користи како личен виртуелен дневник на интровертите застапени на форумов! Ако треба ќе одиме до најглавните на Фемина, со јаки и добри образложенија! Всушност, не ни треба на ваков начин да се скратува правото на говор! Вие сакате темата да виде само од психолошки и површен аспект, ама ние ја замисливме како виртуелно катче каде што можеме да се искажеме, да споредиме ситуации и да бараме совети, да се пожалиме или пофалиме! И не, тоа не е како чет, четот е активен простор а ова е пасивен простор на искажување што ти дава многу убаво чувство дека припаѓаш негде и некој те чита ! Не знаеме еве кому му смета тоа и зошто, чии каприци и комплекси се лечат преку заклучување најпозитивни теми? Друго, темата беше најбрзорастечка! А со тоа и прометот и видливоста во интернет сообраќајот ви се зголемува! И сега? Земала некоја си таму од досада да ја провери темата, не и се допаднало тоа како ние интровертите општиме и ај блок? Мислам, многу одамна не ваљаат многу работи на форумов, ама ова оди ван секоја контрола! Затоа, ние засегнатите ( @prominent,@nightingale, @Billy Idol ,@theowndemon,@Peperutce1115 ,@INNERBEAUTY ,@nextredstyle, @Amellie13 @marigolda и многу други, се извинувам ако во момент не ми текнува на никот) БАРАМЕ ДА НИ СЕ ПУШТИ ТЕМАТА, ДА СЕ ПРЕМЕСТИ ВО КАФЕ МУАБЕТИ СО ЦЕЛ ДА НЕ НИ СЕ БРОЈАТ МИСЛЕЊАТА И ДА СЕ ДОЗВОЛИ ДА СЕ КОРИСТИ КАКО ПАСИВЕН ВИРТУЕЛЕН ДНЕВНИК !