Не верувам да е фејк профилот негов. Тешко да на некој на лажен профил би му текнало да стави ник Оставениот.
Оставен па заљубен па премногу фин и добар, следен потег ќе беше пак оставен со цел или да добие сожалувачки пораки а потоа и секс, или женска е со лажен профил дојдена да направи филм и да опипа кои се дрољите на форумот
Дали @Queen8 @Недопирлива5 @Lovelybaby<3 @Aleksandra9999 е една иста личност со повеќе профили? @RainBow ?
Случајно читав по темиве и заприметив дека првата членка кога ќе пише мислње другиве само нејзиното и го имаат лајкнато и тоа во повеќе теми каде што пишува мислење членката се повторува со лајковиве. Чудно ми падна како само тие исти членови и лајкнуваат.
Мхммм Интересна констатација. Мада за првите две ич не верувам дека се исти член. Сум комуницирала со нив по ЛП за конкретни работи, сосема различно 'комуницираат'
Не познавам ни една од членките што ги тагнав, ми падна чудно со ова па затоа прашав дали е една иста членка бидејќи знам дека не смее дупли профили да се има.
Убаво што знаеш дека не смее, ама тука на форумов се е дозволено. Дупли профили и измислени животни приказни ехееее.
Богами на некои животни приказни и дешавки и Фиби од Friends може да им позавиди. Нема веза, битно е да се збираат лајкови, макар и на измишљотини.
Од каде само толку инспирација човече. А и време, за да смислиш приказна и да ја пишуваш тука, па и да се внесеш ко да е вистина. Треба талент дефинитивно