Каква анонимност? Пола од членките објавуваат слики. Џабе ги маскираат лицата. Лично јас имам препознаено повеќе од нив. А некои ги знам од еден друг форум.
Јас во 2016 мислев дека возможна анонимност. Потоа ги открив тајните на deep web и сфатив дека сум девица во оваа област. Silly оld me.
Валерин мор. Не те препознав... И модераторите си земале делот. @DAngel Не лажи.Си ги купила ти намерно за да ти текнува на скандалите на Мама А онаа Св.Николка што имаше 833837 профили...
И тоа сум го утнала. Имаше многу розе. Ама треба да пробуричкам. Кога спомнавте фејк одма ми текна на @prettygirl-J @Nigredo Odor отвори ја темата за јавни фаци. Има што да прочиташ.
Прочитав сега. Добила паничен напад за време на однос со Дадо Полумента. Кои трагикомедии човече, па - па.
Па, извини али нормално кога и праќаше дикпикс. Како поинаку да реагира девојчето? Не ме влечи за јазик сега, како таен форумски агент да издавам. Репутација ќе нарушам па ќе треба нов профил да отварам, а не можам да најдам соодветна фејк АјПи.
Абе викендов на поклон ги добив, жити се @Nigredo Odor срцка е, не ми ја чепкајте. Кој друг може мене да ме издржи?
После изјавава седи и мудро чекај..само нека останат коментарите неколку дена и кога батките ќе прочитаат ќе добиеш соодветен елпе третман. Спојлер Препрати после кај мене.