^ 3атоа што веројатно за прашањата што ти си ги поставила, и оние на кои си дала одговор - веќе имаат тема на форумов каде што треба/може да се постaват.
Во темите, во Форумски игри, не може да се ставаат лајкови. (можеби има уште некои такви теми, ама не ми текнува, сега)
Не сум сигурна дали прашањето ми е за тука ама сепак ако знае некој нека одоговори. Зошто на некои членови на форумот кога ќе им го отвориме профилот не им пишува кога била последната посета? Всушност ова го приметив кај една членка на форумот.
Има опција да го сокриеш online статустот. Најпрво оди во Kонтролен панел, па во прилагодувања. Таму има опција: Сокриј го мојот онлајн статус: Да Не Ако го ставиш на Да, тогаш автоматски и твојот онлајн статус е прикриен.
Незнам зашто нели има опција Извести ме кога некој ке ми даде ѕвездичка и има Да и не ке кликнам на Да после кликнувам Испрати и пишува Вашите прилагодувања се ажурирани после се враќам во Контролниот панел и пак ми е ставено кај Не . Зашто ?
Истото ми се случи и мене вчера и искрено е многу невкусно...ако веќе постои соодветна тема нека се префрлат таму, а не да се бришат! Сепак се потрудив на некој да му дадам одговор, а тој може и да не стигне да го прочита.
Не работи опцијата. Лолипоп, кажано е зошто не се префрлаат во соодветната тема, една модераторка е на кафе-муабети, не може да префрла во други категории, само во своите, па затоа се бришат. Јас не можам да седам 24 часа тука, само на таа тема и да ги преместувам мислењата по другите теми кога членките можат да си ја најдат темата што ги интересира и таму да си побараат информација која можеби е и веќе дадена.
ке ставиш урл код од сликата која сакаш да ја ставиш и ке стиснеш img и мегу имг кодот е го ставиш урл кодот у воила...се надевам ме разбра
ја отвараш пораката која сакаш да ја избришеш,има x , и пишува избриши ја пораката,потоа ти излегува дали сакаш да ја избришеш пораката,претиска да и толку
Контролен панел -> Лични пораки -> Пошта (или името на папката) -> Маркирај (ги маркираш пораките кои сакаш да ги избришеш) -> Избриши ги маркираните (најдолу во десниот долен агол ја имаш опцијава).
milenna.torres те разбрав се ама само линк ми покажува ..10 пати се обидов .. има страни на нет да си напраи потпис ама и така нејќе па мислев некоја испробана страна некој да не знае
Сликите можат да бидат високи најмногу 160 пиксели. Сликите можат да бидат широки најмногу 700 пиксели.
E дури сега ми успеа ... И тоа пребарував со точна големина на слики и редно беше да успеее Фала на сите што се обидоа да ми помогнат
Сигурно има некаде напред напишано, ама да не пребарувам ќе ве замолам да ми објасните. Како се цитираат во иста порака мислења од двајца членови? За едно занм, одиш на „цитирај„, ама како да вметнам втор, трет цитат?
Ако те сфатив убаво.. Јас кога цитирам, кликам на цитирам, со средното копче од маусот (тркалцето). И ми се отвара во нов прозор. После, пак така ќе направам. И едниот одговор ќе го копирам, и ќе го пастирам, во другиот одговор. Нели, за да не бидат во 2 различни одговори (мислења).