Еј супер, фала ти. Хкикица ја цитирам колку да видам како фунционира ова. Ако има и некој друг начин пишете.
Па сликата направија од BMP во JPG формат. Отвори ја со Paint, потоа Save as -> ЈPG Image (бираш ваква опција, има под делот каде што се пишува името на сликата кога ја зачувуваш).
Е сега ме интересира уште нешто. Како да постирам повеќе слики и да имам коментар под секоја од нив, ама да не биде во рамката на сликата (каде што пишува колку пати е разгледано), него како дел од текст, а сликите само вментнати на местото каде сакам. Како овде на пример, во постот на Батерфлај skrieno-katce/modni-kritiki-za-ne-tolku-hrabri-feminki-t5066/9950.html Уште нешто, како да ставам слика во скриен текст? се надевам ме разбравте
Откако ќе ја прикачиш сликата имаш опција постави на сред текст. И можеш да ја ставиш во спојлер, или да коментираш под неа.
tinkerbelll & nennsy.dennsy имаат ист аватар ! Инаку, какво значење имаат овие икони на мислење ? Често ги гледам.
Aко сакаш мислењето да биде побрзо забележано или да биде повпечатливо, мисла за тоа беше, ако греша нека ме поправи некој.
Еии девојки, Како да ставам слика за потпис , видов дека треба прво да се прикачи пр. на Photobucket , прикачив тоа .. сега незнам што да направам? .. поомош
Да не знае некој да ми објасни како може да ставам слики во спојлер, ама од компјутер? Нели одиш во тоа прикачи го фајлот и го прикачуваш... ама како да направам за да се покажува во спојлер? Знам како е кога е сакаш да си ставиш слика од нет во спојлер, ама вака не.
Кај се наоѓа списокот со добиени и дадени ѕвездички? Тој каде што се наредни форумџиките според тоа кој има најмногу добиени, па се до тој што има најмалку. Ако може линк до списокот. Кај мене на профил не можам да го најдам, нз зошто.
Оди на твоите добиени ѕвездички и кога ке ти отвори кликни на Назад што се наоѓа горе лево и ќе ти излезе списокот