Не знам што мешаш мајчинство со користење бебе како секс играчка, па уште и злоба и не знам шо не спомнуваш. Може и ти треба да се преиспиташ пред да станеш родител на што се смееш. Некоја "насмевка" е бетер од злоба. Поздрав.
Дали може да ја одбанирате @Bridget ? Барем во духот на празникот опуштите душа и дозволете и на жената да се дружи на форумот. А можеби и вие ко мене не славите никакви празници , па сте ладнокрвни и сеедно ви е за оние кои на некој начин се поврзани со форумот и ете можеби сакаат да си честитаат , но за жал се банирани.
Па баш затоа де, дома сте затворени ко во затвор и единствена комуникација ви се социјалните мрежи. Зарем не е сурово на некој кој долги години е дел од овој форум, да му забранувате и во овие денови секаков пристап ? Затоа реков да олабавите малку.
Сакам да ти кажам нема празничен дух и да не го бараш од луѓето, сите се нервозни. Освен ако не е чоекот многу духовен па не го интересира материјалната атмосфера наоколу, ама такви нема.
Јасно ми е дека сте нервозни, се осеќа напнатост на форумот. Кога пишав "во духот на празникот" не очекував дека некој буквално ќе ме сфати, туку тоа го потенцирам како причина (празникот) да и попуштат и дозволат на @Bridget да пишува на форумот.
Не, од цел форум е банирана. Има 10на членки кои нон стоп ги манијачам и проверувам во делот пребарувај член на форумот каде коментирале од вчера ( оти најчесто влегувам насабајле на форум и читам од минатиот ден ) и меѓу нив е и она. За жал , не го дава нејзиниот ник. Арно викаш, барем само на таа тема да имала забрана.
А темава зошто е затворена, па наместо тука да се чудиме за Бриџи, што не напишете зошто е банирана? https://forum.femina.mk/threads/Банирани-корисници.1960/
Мене не ме чуди за Бриџи. Не и е прв пат. Кога не се научи на ред,да почитува член,мислење без да се понаша заслужува тогаш. П.С.Не ме напаѓајте.
Или нека ја ѝ го тргнат банот нели ради духот на празниците, па да може да мрчи у секоја можна тема без осет. За поубави празници, нели.
Се согласувам со @buba4e89 . Бриџа одамна виси во некои теми,чека некој да пише нешто,навредува и провоцира.Во последно време најмногу претера во главната тема за вирусот. А,вчера во оваа тема јавно пиша дека сака Реинбоу да ја одбанира од главната тема за вирусот за да пише офтопик упатен кон членката @Doozy .
Ќе и истече банот, не е перманентен. Ама и треба да се разбере дека не може постојано да се оди и по членки да се брише, некаде треба да има и граница.