Кај аватарот горе, првата опција од десно Your News Feed. Таму ти ги дава активностите на членовите што ги следиш.
Не, не, знам каде се наоѓа. Мислев, што добивам јас ако следам некого и обратно? Дали ако имам ограничување на тоа кој може да ми го гледа профилот, кога ќе ме заследи ќе може да ми го гледа и сл? Која ќе биде разликата меѓу тоа да следам некого или не?
Имаш опција да ти праќаат пораки само оние кои ги следиш. Јас ја имам таа опција. Одиш во Приватност и кај што ти пишува Започнат разговор со мене, ќе ја одбереш опцијата Само членови кои ги следам.
Имаш можност да видиш се' што пишале тие што ги следиш. Таму некаде во опциите е. Многу ми е без веза тоа што е напикано и не можеш да пријдеш со еден клик, затоа воопшто не ја користам таа опција. Односно, не следам никој.
Oбaснувaње зoштo ми се избришaни мислењa oд темaтa зa вирусoт штo ниту се oфтoпик ниту нaвредливи? @RainBow @Mihajlo @Femina читaте и гледaте кaкo рaбoтaт мoдерaтoрите?
Еден предлог. Со опцијата ми се допаѓа да има барем реакција "haha" како на фејсбук, не се потребни други
Ти беше пуштено известување и ги знаеш правилата на темата, дека мора да е твоја лична слика едитирана, а не слики од нет. Сите други така постирале, да беше тоа правило на темата сите од интернет слики ќе едитираа и така ќе ги ставаа, па и твојата ќе седеше тогаш. Имаме членка банирано ради тоа што слики од нет едитираше и ги ставаше во темата. Секогаш се ве известувам, не бришам ништо без известување и убаво е објаснето зошто била избришана сликата. На првата страна стојат правилата, каде строго е наведено лично наши фотографирани слики да постираме.
Избришани се сите последни мислења со навреди. Следниот што ќе ја префрли дискусијата од Ние околу и преку 40 во било која друга тема ќе добие бан од целиот форум. Нема потреба сите други теми да се пореметуваат.
Најубаво ти е да стаиш пасворд кој никогаш нема да го запамтиш, да се одјавиш и да не се вратиш пак. И онака тролаш цело време, искрено супер ќе нѝ дојде мислам. Не можеш ни да го избришеш ни да го деактивираш.