Па после сите навреди што ги пиша...си сака. Секогаш смееш да пишеш на модератор, затоа и ми е отворено сандачето. Не дека нешто ќе смени тоа во однос на мојата препорака за траен бан до Админите, ама слободно пиши.
А мене не ми е јасно само со што заслужила бан? Пошто нешо у последно време многу сила имате и банирате...
Pa ete sakam da me baniraat,koa go napraviv forumov mislev da se zdruzam so nekoj ova ona ama na niv nedaj Boze da im pises odma te praat manjak,na nekoja tema ako nedelis isto mislenje odma moderatorite go opravduvaat toj sto e povekje vreme na forumot
Модераторите не оправдуваат или тапшаат по рамо некого. Само што навреди КОН жени и општо женски род на форумов ниту се поддржуваат, ниту се толерираат. Барем не од моја страна.
Оооо колку не оправдуваат и да си подолго време на форумов. Неколку пати имам кркано бан, не се секирај.
Уништувачи на забава, остај ги, како не ги мрзи и во недела ден да мрчат бре? Недела е ден за одмор и релаксација
Море заспал денес па ни скусија релаксација со швалерај темана, ако не може со швалер од коронава. Нема правда, нема мир, емотикон со свирче како свири
Додека смислуваме нов и овој врши работа, него шу праиме емотикончето со свирче што го немало нит ќе го има? #прашањаштомемамачат