Ништо не си ти јас сум шампионка на пола теми од форумов сум банирана ,сега ке почнам да си пишувам по други теми каде што можам,зашто вака сум дисвилификувана Многу плачење има од исти членки а тие исти се позиција,а јас сум сама во опозиција
Ве молам не почнувајте и овде со расправии. @veteruska ако продолжиш насекаде пак со политиката ќе добиеш перманентен бан од форумов. @WildMk темата сосема забега, самата викаш си сакала сериозни одговори, од друга страна во секоја тема одиш со оф-топици и терање на шега, па дури и во тема која си отворила. Немаше поента веќе темата, а и така една (а и плус неколку слични) има за неверства, па оваа ќе остане во канта.
За одење офтопик можеше да препупредиш, пошто во 40ка многу предупредувања имале па пак никако да се заклучи. Што е оваа тема поразлична? И ако мислиш дека има слична треба да напишеш, да дадеш линк да видиме дали стварно може таму да се коментира и објаснување зошто на толку теми за коронавирус токму оваа оди во канта без објаснување. Без разлика што мислам за темата и без разлика што мислиш ти, објаснување мора да има и да е легитимно.
џст фор д рекорд, во таа категорија има тема со слики со заебанции за корона. не дека нешо посебно ми се допадна темата, во суштина е во ред, ама знаејќи која калакурница ќе настане од осуди поарно што ја тргна реин.